Beveiligingsbedrijf Nijmegen

Wilt u de kans op inbraak bij uw huis of bedrijfspand verkleinen? Dan zult u aandacht moeten besteden aan de keuze van en alarmsysteem en andere vormen van beveiliging. Uit onderzoek is gebleken dat hoewel de hoeveelheid inbraken nog steeds alarmerend hoog is, het aantal woninginbraken drastisch is gedaald sinds een verhoogde aandacht voor huisbeveiliging. Wilt u ook de kans op inbraak verminderen bij uw zakelijk of particulier pand in Nijmegen? Via Bullseye Security komt u in contact met menig beveiligingsbedrijf uit de regio Nijmegen, waarvan de medewerkers u kunnen adviseren over het beste alarmsysteem, de voordelen van een beveiligingscamera en de koppeling van inbraakbeveiliging met brandbeveiliging. Vul het contactformulier met uw specifieke wensen voor een alarminstallatie in, en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toe. Wij zijn u graag van dienst!

Beveiligingsbedrijf Nijmegen

 
Alarmsysteem Nijmegen
 

Verschillende alarmsystemen

Welk alarmsysteem geschikt is voor de beveiliging van uw pand in Nijmegen is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij onder andere aan de grootte van het pand, de mate waarin u de inbraakbeveiliging wilt uitvoeren en of deze gekoppeld moet zijn aan een beveiligingscamera of brandbeveiliging. Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor een eengezinswoning? Dan hebt u bijvoorbeeld al voldoende aan een alarm basisset. Deze kunt u eenvoudig installeren en programmeren, en het alarm is verkrijgbaar tegen lage prijzen. Wilt u een bedrijfspand beveiligen? Dan kunt u beter kiezen voor een uitgebreid alarmsysteem. Dit gaat dan om meerdere units die gekoppeld worden aan een camerabeveiliging en op afstand te bedienen is. Een dergelijke alarminstallatie kan het beste door een erkend beveiligingsbedrijf uit Nijmegen worden geïnstalleerd om problemen te voorkomen.

Camerabeveiliging

Wilt u een potentieel gevaarlijke situatie van een afstand kunnen bekijken, een incident vastleggen of extra beveiliging realiseren? Dan is een camerabeveiliging een goede keuze. Bij menig beveiligingsbedrijf uit Nijmegen is het mogelijk te kiezen uit een Video Surveillance Systeem (VSS) met één of meerdere camera’s. Daarbij dient u te kiezen uit een analoge beveiligingscamera of een IP bewakingscamera. Een alarmsysteem met analoge beveiligingscamera kent de laagste kosten, en biedt een minimaal beeld van de gebeurtenissen. Hebt u liever een hoogwaardig beeld met veel megapixels? Dan raden wij aan te kiezen voor een camerabeveiliging met een IP bewakingscamera. Een dergelijke beveiligingscamera levert een haarscherpe weergave van de situatie en is uitermate geschikt als bewijsmateriaal.

Vrijblijvend offertes aanvragen


Gelieve dit veld leeg te laten.

Alarminstallatie Nijmegen

Allround alarminstallatie

Wilt u de huisbeveiliging van uw pand in Nijmegen niet beperken tot een inbraakbeveiliging? Het is mogelijk om te kiezen voor een alarminstallatie die de standaard beveiliging combineert met brandbeveiliging. Een dergelijke alarminstallatie maakt gebruik van camerabewaking, beweging- en lichtsensoren en diverse melders. Kiest u voor een alarminstallatie met zo’n uitgebreide functie? Dan is het mogelijk hier nog extra opties aan te koppelen. Een allround alarminstallatie zal ook zorgen voor een directe melding bij een medische noodsituatie en kan zowel een standaard alarm, als een stil alarm afgeven. Hebt u vragen over de diverse opties voor zo’n alarmsysteem? Neem dan contact op met ons beveiligingsbedrijf in Nijmegen, wij informeren u graag.

Brandveiligheid Nijmegen

Brandveiligheid

Er zijn vele producten op de markt beschikbaar op het gebied van brandbeveiliging. Zo bent u bij menig beveiligingsbedrijf uit Nijmegen aan het juiste adres voor brandbestrijdingssystemen, methoden voor branddetectie, camerabeveiliging, en noodverlichting. Wilt u geen uitgebreid alarmsysteem voor de brandveiligheid? U kunt ook kiezen voor een standaard rook- of hittemelder. Deze producten werken minimaal, maar geven u wel een voorsprong in het geval van brand. Voor meer tips over artikelen voor de brandveiligheid of de koppeling van uw alarmsysteem aan een beveiligingscamera kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Keurmerken inbraakbeveiliging

Keurmerken inbraakbeveiliging

Eén van de meest bekende keurmerken op het gebied van inbraakbeveiliging is het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit is een keurmerk dat door de politie uitgegeven wordt aan producten op het gebied van beveiliging, evenals aan woningen of zakelijke panden die de inbraakbeveiliging uitstekend hebben opgelost. Het PKVW toont aan dat de kans op een inbraak met de helft verminderd wordt. Een tweede keurmerk is het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit label wordt uitgegeven aan de reguliere vormen van manbewaking waaronder alarmopvolging en objectbeveiliging. Een alarm met een dergelijk label zal uw huis in Nijmegen zeker goed beveiligen.

Ruime ervaring

Elk beveiligingsbedrijf uit Nijmegen dat zich bij ons landelijk netwerk aansluit moet voldoen aan enkele voorwaarden. Zo moeten de medewerkers een ruime ervaring hebben op het gebied van inbraakbeveiliging, en op de juiste gediplomeerd zijn. Daarnaast vragen wij van elk beveiligingsbedrijf dat zij zich gespecialiseerd hebben op een speciaal vakgebied. Dit kan variëren van een specialisatie in camerabeveiliging, tot huisbeveiliging of brandveiligheid. Doordat wij werken met een landelijk netwerk is er altijd een beveiligingsbedrijf dat uw hulpvraag over een specifieke vorm van beveiliging kan beantwoorden. Wij kunnen op basis hiervan garanderen dat u door ons beveiligingsbedrijf altijd binnen korte tijd en naar volle tevredenheid geholpen wordt. Kortom, wij staan voor:

  • 100% klanttevredenheid
  • Ruime ervaring
  • Diverse specialisaties
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle hulp

Direct contact

Komt u graag direct in contact met een erkend beveiligingsbedrijf dat de beveiliging van uw pand in Nijmegen zal optimaliseren? Wilt u graag meer weten voor de mogelijkheid van een gekoppelde alarminstallatie die uw inbraakbeveiliging combineert met een gemiddelde brandbeveiliging? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Op basis van uw hulpvraag op het gebied van beveiliging verbinden wij u met een beveiligingsbedrijf uit uw regio dat u van de gewenste informatie kan voorzien. Of het nu gaat om een beveiligingscamera, standaard brandbeveiliging, of een hoogwaardige inbraakbeveiliging. Wij helpen u verder!