Alarmsystemen

Wilt u graag zeker weten dat uw huis is beveiligd tegen ongewenste gasten als u niet thuis bent? Of bent u op zoek naar een manier waarop u uw pand beschermt tegen zowel inbraak als brand? Kijk dan eens naar de diverse alarmsystemen die er op de markt zijn. Bij de meeste aanbieders vindt u verschillende bekabelde als draadloze alarmsystemen, die zorgen voor een goede inbraakpreventie en brandpreventie van uw huis of bedrijf. Een alarminstallatie kunt u bovendien koppelen aan een beveiligingscamera, opdat u extra beveiligd bent. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor huisbeveiliging? Of bent u benieuwd naar het aanbod van beveiligingsbedrijven bij u uit de buurt? Op deze pagina geven we u meer informatie. Wilt u diverse offertes ontvangen? Vult u dan het offerteformulier in. U ontvangt spoedig meerdere reacties.

alarmsystemen

Bedraad alarmsysteem

Wanneer u een alarminstallatie in huis wilt laten installeren voor de inbraakbeveiliging, dan hebt u de keus uit een bedraad en een draadloos systeem. Regelmatig krijgen wij van onze klanten voor welke variant zij nu het beste kunnen kiezen. Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van diverse factoren. De beide alarmsystemen werken op gelijke wijze, en kunnen ook gecombineerd worden met een beveiligingscamera. U kiest het beste voor een bedraad systeem wanneer er al kabels liggen in de vloer. U bent dan over het algemeen minder kosten kwijt, en wanneer de kabels nog goed zijn dan hoeft u eveneens geen rekening te houden met het vervangen van de batterijen in de alarminstallatie.

Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem heeft als voordeel dat er geen bekabeling hoeft te worden gelegd. Wanneer er dan ook geen kabels in uw huis of bedrijfspand liggen, dan raden wij aan om te kiezen voor een draadloos model. Hierdoor hoeft er geen onnodig hak- en breekwerk te worden uitgevoerd welke kunnen leiden tot veel overlast en extra kosten. Het voordeel van een draadloos alarmsysteem is bovendien dat u dit overal kunt plaatsen, en niet gebonden zit aan de lengte of plaatsing van een kabel. Het nadeel van draadloze alarmsystemen is wel dat hier extra kosten aan zitten verbonden. Uw huisbeveiliging zal dan ook al snel oplopen tot prijzen rond de €300,-. Eén van de beveiligingsbedrijven uit ons netwerk voorziet u graag van meer informatie.

Persoonlijk alarmsysteem

Naast grote alarmsystemen bieden wij ook persoonlijke alarmsystemen aan. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een alarmknop om de hals, of een speciaal inbraakalarm dat naast het bed is geïnstalleerd. Een persoonlijk inbraakalarm of oproepsysteem werkt altijd draadloos, waardoor het signaal naar een naaste kan worden verstuurd, of bijvoorbeeld naar een verzorgingssysteem. Net als bij elk draadloos systeem dient in een dergelijk model wel regelmatig de batterijen worden vervangen. Zo weet u zeker dat u en/of uw familieleden goed beveiligd zijn.

Expert in:

  • Huisbeveiliging
  • Alarmsystemen
  • Inbraakbeveiliging
draadloos alarmsysteem

Gekoppelde alarminstallatie

Een gekoppelde alarminstallatie kan uit diverse gekoppelde systemen bestaan. Het meest gebruikelijk is om het inbraakalarm te koppelen aan de brandbeveiliging. Dit betekent dat de alarminstallatie bestaat uit brandmelders en bewegingsmelders. Daarnaast is het bij de meeste beveiligingsbedrijven mogelijk om een gekoppeld alarmsysteem te kopen waarbij het inbraakalarm gekoppeld is aan een uitgebreide camerabewaking. De prijzen voor gekoppelde alarmsystemen zijn relatief prijzig, maar zorgen wel voor een uitstekende inbraakpreventie bij u in huis. Wilt u meer weten, of hebt u behoefte aan advies? Wij helpen u met alle plezier verder.

alarminstallatie

Huisbeveiliging met camera

Zoals al eerder aangegeven is het mogelijk om uw inbraakpreventie te verbeteren door het standaard inbraakalarm te combineren met camerabewaking. Bij de bij ons aangesloten beveiligingsbedrijven kunt u zowel eenvoudige camera’s als een uitgebreid camerasysteem aanschaffen. Een beveiligingscamera kan alleen op locatie beeld geven, maar het is ook een optie om dit via een draadloos systeem naar elke gewenste locatie door te sturen. Wilt u graag bijhouden wat er gebeurt bij huis als u weg bent, of uw bedrijfspand in de gaten houden? Het is allemaal mogelijk met camerabewaking. Het installeren goede beveiligingscamera’s vereist wel enige handigheid.

Contact erkende beveiligingsbedrijven

Bent u op zoek naar een alarmsysteem waarmee u de huisbeveiliging kan optimaliseren? Hebt u een vraag over de kosten van een bekabeld alarmsysteem? Of wilt u weten wat de effecten zijn op de inbraakpreventie wanneer u het inbraakalarm verbind met een beveiligingscamera? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze beveiligingsbedrijven via het contactformulier. Onze medewerkers kunnen u vakkundig informeren over camerabewaking en beantwoorden al uw vragen met alle plezier. Desgewenst helpen ze u tevens met het uitzoeken van een alarminstallatie die bij u past. Wij zijn u graag van dienst!

alarmsysteem installeren