Beveiligingsbedrijf Ermelo

Een goede beveiliging is in Ermelo cruciaal om de kans op inbraak in uw huis of bedrijfspand te verkleinen. U heeft de keuze uit tal van beveiligingsmethodes. Wanneer uw alarmsysteem in het zicht hangt heeft dit voor inbrekers een afschrikeffect, waardoor zij minder snel zullen inbreken. Een ander alarmsysteem dat van groot belang is voor de brandveiligheid is brandbeveiliging. Bent u op zoek naar de juiste brand- of inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijfspand in Ermelo? Of u nu op zoek bent naar een goede beveiligingscamera of complete alarminstallatie: bij ons bent u op het juiste adres. Vul ons contactformulier in. U krijgt vrijblijvende offertes van beveiligingsbedrijven uit de regio. Vergelijk deze op prijs en kwaliteit om tot wel 30% op de kosten voor uw beveiliging te besparen.

Beveiliging Ermelo
inbraakbeveiliging Ermelo

Inbraakbeveiliging voor uw huis of bedrijf

Vaak denken klanten uit Ermelo dat een goede beveiliging enkel belangrijk is bij een bedrijfspand. Inbraak vindt echter nog steeds regelmatig plaats bij particuliere woningen, dus ook hiervoor komt een goed alarmsysteem van pas. Er zit uiteraard wel verschil in het type beveiliging dat geschikt is voor uw woning of bedrijf. Zo raadt menig beveiligingsbedrijf een inbraakbeveiliging met abonnement aan bij bedrijfspanden. Deze staat in directe verbinding met de meldcentrale, waardoor er bij inbraak onmiddellijk een melding gedaan wordt. Bij particuliere woningen bestaat 80% van alle inbraken uit gelegenheidsinbraken. Vaak is een inbraakalarm dat afgaat voldoende om de inbrekers af te schrikken en te voorkomen dat er waardevolle spullen gestolen worden. Voor zowel uw woning als bedrijf is er de keuze uit diverse alarmsystemen:

  • Bekabeld: basis
  • Bekabeld: uitgebreid
  • Draadloos: basis
  • Draadloos: uitgebreid
  • Hybride

Vrijblijvend offertes aanvragenAlarmsysteem

In de basis heeft u dus de keuze uit bekabelde, draadloze en hybride alarmsystemen. Een bekabeld systeem is vaak voordeliger, maar hiervoor liggen de aanlegkosten wel een stuk hoger. Dit komt omdat de kabels netjes weggewerkt moeten worden, wat nou eenmaal tijd kost. Een draadloze unit is iets prijziger in aanschaf, maar is een stuk eenvoudiger om te installeren. Daarnaast kunt u een draadloos alarmsysteem relatief eenvoudig uitbreiden omdat alle sensoren draadloos verbonden zijn. Bij een hybride systeem kunnen de sensoren zowel via de kabel als draadloos verbonden worden. Bij de aanschaf van een alarmsysteem heeft u de keuze uit vijf verschillende klassen. Welke klasse u nodig heeft is afhankelijk van de waarde van uw woning, spullen en goederen. Voor de beveiliging van een bedrijf is er daarom vaak een alarmsysteem van een hogere klasse nodig.

alarmsysteem Ermelo

Met of zonder koppeling meldkamer?

In sommige gevallen is het verstandig om te kiezen voor een systeem met een koppeling naar de meldkamer. Zodra uw alarminstallatie afgaat wordt er een melding gemaakt, waardoor er bij een noodsituatie direct hulp onderweg is. Er is 24 uur per dag hulp beschikbaar en hierdoor is er ook hulp onderweg als u zelf niet thuis bent. Een ander groot voordeel is dat de meldkamer elke 24 uur de batterijspanning controleert. Zo weet u zeker dat u verzekerd bent van de beste inbraak- en brandveiligheid. Koopt u een alarmsysteem bij de bouwmarkt? Vaak kan u dan instellen dat deze een melding doet op uw mobiele telefoon. Dit is een gevoel van schijnveiligheid, omdat u de melding niet gegarandeerd op het juiste moment opmerkt.

Handige functies van alarmsystemen

Een alarmsysteem is al lang niet meer enkel een rook- of inbraakmelder. Tegenwoordig is er ruim de keuze uit systemen met verschillende, handige functies. Om uw woning of bedrijfspand inbraakveilig te maken is het verstandig om te kiezen voor een systeem met draadloze bewegingssensoren en een raam en deur openingsmelder. De bewegingssensoren registreren elke beweging in uw huis en een openingsmelder gaat, indien ingeschakeld, af wanneer uw buitendeuren of ramen geopend worden. Hiernaast is het tegenwoordig ook mogelijk om middels een app uw beveiligingssysteem te beheren. Hiermee bekijkt u live camerabeelden, controleert u alle registraties en schakelt u de alarminstallatie eenvoudig in en uit.

Welk alarmsysteem kiezen?

Welk alarmsysteem geschikt is voor de beveiliging van uw pand in Ermelo is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij onder andere aan de grootte van het pand, de mate waarin u de inbraakbeveiliging wilt uitvoeren en of deze gekoppeld moet zijn aan een beveiligingscamera of brandbeveiliging. Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor een eengezinswoning? Dan hebt u bijvoorbeeld al voldoende aan een alarm basisset. Deze kunt u eenvoudig installeren en programmeren, en het alarm is verkrijgbaar tegen lage prijzen. Wilt u een bedrijfspand beveiligen? Dan kunt u beter kiezen voor een uitgebreid alarmsysteem. Dit gaat dan om meerdere units die gekoppeld worden aan een camerabeveiliging en op afstand te bedienen is. Een dergelijke alarminstallatie kan het beste door een erkend beveiligingsbedrijf uit Ermelo worden geïnstalleerd om problemen te voorkomen.

Allround alarminstallatie

Wilt u de huisbeveiliging van uw pand in Ermelo niet beperken tot een inbraakbeveiliging? Het is mogelijk om te kiezen voor een alarminstallatie die de standaard beveiliging combineert met brandbeveiliging.

Beveiliging tegen inbraak en brand

Een dergelijke alarminstallatie maakt gebruik van camerabewaking, beweging- en lichtsensoren en diverse melders. Kiest u voor een alarminstallatie met zo’n uitgebreide functie? Dan is het mogelijk hier nog extra opties aan te koppelen. Een allround alarminstallatie zal ook zorgen voor een directe melding bij een medische noodsituatie en kan zowel een standaard alarm, als een stil alarm afgeven.

camerabeveiliging Ermelo

Camerabeveiliging

Een camerabeveiliging is een goede manier om uw woning of bedrijf te beveiligen tegen inbraak. Als eerste werkt een beveiligingscamera, die in het zicht hangt, afschrikkend voor inbrekers. Ze kiezen over het algemeen voor woningen waarin zij ongemerkt kunnen inbreken, en niet zozeer voor de waardevolle spullen. Daarnaast biedt een beveiligingscamera nog meer voordelen. Zo kan u een potentieel gevaarlijke situatie van een afstand bekijken en kan u ieder incident vastleggen. Dit houdt in dat u de beelden kan opslaan en terugkijken, zodat het gemakkelijker is om de eventuele dader op te sporen. Er is de keuze uit diverse varianten. Vraag vrijblijvend offertes aan.

Dome camerabewaking

Vaak kiezen klanten uit Ermelo voor een dome bewakingscamera wanneer zij het uiterlijk van een standaard camerabeveiliging niet mooi vinden. Een dome is een bewakingscamera in een bol, die naast het compacte formaat nog één groot voordeel heeft: inbrekers kunnen niet zien waar de camerabewaking op gericht is. Bij een standaard camerabeveiliging is het voor inbrekers in sommige gevallen mogelijk om het gezichtsveld te ontwijken, maar bij een dome beveiligingscamera is dat een stuk lastiger.

Draadloze camerabewaking

De draadloze beveiligingscamera is zonder kabels te plaatsen, waardoor de installatie over het algemeen vrij simpel is. Hierdoor is het ook vrij eenvoudig om de beveiliging van uw huis in Ermelo op den duur uit te breiden met meerdere beveiligingscamera’s, omdat u hiervoor geen kabels hoeft te trekken. Deze camerabeveiliging werkt op batterijen. Dit betekent dat ze niet uit zullen vallen wanneer er sprake is van een stroomuitval, maar u zult de batterijen ook op termijn moeten vervangen.

Dummy camera

De dummycamera is geen echte camerabeveiliging. Het lijkt op een bewakingscamera en wordt doorgaans geplaatst op een plek waar de dummy goed in het zicht hangt. Dit wordt daarom enkel als afschrikmiddel ingezet. Kiest u voor een dummycamera? Dan is het raadzaam om tevens een goede alarminstallatie aan te schaffen voor het geval er toch wel ingebroken wordt. In dat geval biedt uw dummy camera geen hulp.

Analoge camerabewaking

Heeft u een beperkt budget maar wilt u toch de veiligheid van uw woning in Ermelo garanderen? Kies dan voor een analoge camerabewaking. Hiervan is de aanschafprijs over het algemeen een stuk lager, maar de kwaliteit van de beelden is wel een stuk lager. Het systeem sluit aan op een recorder, waardoor u naderhand de beelden eenvoudig terugkijkt. Live meekijken op uw telefoon is in de meeste gevallen niet mogelijk.

Brandbeveiliging

Een goede brandbeveiliging is misschien nog wel het meest waardevolle op het gebied van beveiliging, omdat dit systeem mogelijk eens uw leven redt. Er zijn vele producten beschikbaar op het gebied van brandveiligheid. Zo bent u bij menig beveiligingsbedrijf uit Ermelo aan het juiste adres voor brandbestrijdingssystemen, rookmelders en noodverlichting. Het meest standaard systeem dat iedereen in huis zou moeten hebben is de rookmelder. Sterker nog: sinds 2003 is een rookmelder verplicht in elke nieuwbouwwoning. Dit systeem geeft een alarm af wanneer het rook detecteert. Het voorkomt geen brand, maar zorgt er wel voor dat u en uw medebewoners de woning in Ermelo op tijd kan verlaten. In de keuken raden wij een warmtemelder aan. Deze reageert niet op rook- of dampvorming, waardoor u kan koken zonder dat uw alarminstallatie afgaat. Wilt u een brand zoveel mogelijk voorkomen? Dan is een sprinklerinstallatie voor de brandveiligheid de beste keuze. Hierbij zijn sproeikoppen aan het plafond bevestigd die afgaan bij een mogelijke brand. Ze gaan niet allemaal tegelijk af, maar juist heel gericht boven de potentiële brand. Hierdoor wordt zowel brand- als waterschade zoveel mogelijk voorkomen.

brandbeveiliging Ermelo
Offertes aanvragen

Prijzen brand- en inbraakbeveiliging

Een goede inbraak- en brandveiligheid is in Ermelo van groot belang voor iedere woning en elk bedrijf. Ook met een klein budget kunt u uw woning op een eenvoudige manier beter beveiligen. Wij raden u in ieder geval een goede rook- en warmtemelder aan. Deze melders schaft u al aan vanaf €40,- en zijn van groot belang om uw veiligheid in huis te garanderen. Daarnaast is een rookmelder verplicht, waardoor er de kans bestaat dat u een boete krijgt indien u geen melders in huis hebt. Daarnaast is het altijd verstandig om een brandblusser in huis te hebben, evenals een branddeken. Hiermee kan u zelf eenvoudig een beginnende brand blussen en daarmee voorkomt u dat het volledig uit de hand loopt. Een blusdeken is verkrijgbaar vanaf €15,-en een brandblusser vanaf €25,-. Ook beveiliging tegen inbraak is relatief voordelig te realiseren. Met behulp van een dummycamera of buitenverlichting verkleint u de kans om slachtoffer te worden, zonder daarvoor een compleet beveiligingssysteem aan te schaffen. Dit laat u al plaatsen vanaf gemiddeld €55,-. Ook raden wij u aan om eens te kijken naar het hang- en sluitwerk van uw ramen en deuren. Door dit te vervangen met sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen verkleint u de kans op inbraak nog meer. Voor een raam kost dit gemiddeld €45,- tot €75,-. Nieuw hang- en sluitwerk voor deuren kost gemiddeld €100,- tot €600,-.

Prijzen alarmsystemen

Met een alarmsysteem verkleint u de kans op een inbraak en vergroot u de kans dat de dader gesnapt wordt. Een goed alarmsysteem is niet perse goedkoop, maar wel erg waardevol. De prijs van een alarmsysteem wordt door meerdere factoren beïnvloed.

Bedraad, draadloos of hybride?

Allereerst door uw keuze voor een bedraad, draadloos of hybride systeem. De prijzen van een bedraad systeem liggen vaak tussen de €150,- en €600,-. Voor een draadloze unit betaalt u gemiddeld €150,- tot €800,-. Voor een hybride systeem beginnen de prijzen gemiddeld genomen rond de €300,-.

Wel of geen communicatiekiezer?

Ook de keuze voor uw communicatiekiezer is een invloed op de prijs. Dit is de manier waarop meldingen naar de meldkamer gestuurd worden. Een PSTN communicatiekiezer is de meest voordeligste keuze en kost ongeveer €45,- tot €65,-. Kiest u voor een LAN of GSM communicatiekiezer, dan betaalt u gemiddeld €100,- tot €300,-.

Type brand- of inbraakbeveiliging Gemiddelde prijzen*
Buitenverlichting Vanaf €55,-
Hang- en sluitwerk voor ramen €45,- tot €75,-
Hang- en sluitwerk voor deuren 100,- tot €300,-
Beveiligingscamera(‘s) €250,- tot €600,-
Alarmsysteem €750,- tot €1.750,-
CO / rookmelder €40,- tot €70,-
Blusdeken €15,- tot €100,-
Brandblusser €40,- tot €100,-
Vluchtladder €40,- tot €100,-
Sprinklerinstallatie €25,- tot €50,- per m2

(*) – Let op, dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en exclusief montagekosten. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Op zoek naar een bewakingscamera voor uw woning in Ermelo?

Vul ons contactformulier in en ontvang tot wel 5 gratis en vrijblijvende offertes!

Offertes aanvragen
beveiligingsbedrijf Ermelo

Erkend beveiligingsbedrijf

Ons netwerk bestaat uit beveiligingsbedrijven vanuit heel Nederland. Wanneer u de beveiliging van uw woning wilt vergroten bent u bij ons netwerk aan het juiste adres voor een erkend beveiligingsbedrijf uit Ermelo. Elk bedrijf dat zich bij ons aansluit wordt zorgvuldig gescreend. Zo weten wij zeker dat het bedrijf in kwestie goede kwaliteit levert tegen de scherpste prijzen. Op deze manier leveren wij een 100% klanttevredenheid. Wilt u besparen op uw huisbeveiliging? Dan raden wij u aan om meerdere offertes te vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt. U vraagt de prijsopgaven eenvoudig aan via ons contactformulier.

alarminstallatie Ermelo

Bedraad of draadloos systeem?

Eén van de eerste keuzes bij de aanschaf van een alarmsysteem is de keuze voor een bedraad of draadloos systeem. Bij een bedraad systeem zijn alle sensoren met elkaar verbonden door kabels. Dit maakt het een erg betrouwbaar systeem. In een bestaande woning is een bedraad systeem echter wel lastig aan te leggen. De kabels moeten dan weggewerkt worden, wat veel tijd kost. Daarom ligt de keuze voor een draadloos systeem voor de hand. Doordat de sensoren draadloos met elkaar in verbinding staan is de installatie vrij eenvoudig. Wel is de kans op storingen groter dan bij een bedraad systeem.

Video: Inbraakbeveiliging – Advies (Consumentenbond)

Raambeveiliging: veilig hang- en sluitwerk

Omdat veel inbraken in Ermelo gepleegd worden door gelegenheidsinbrekers, is het verstandig om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Daarom raden wij u aan uw verouderde raambeveiliging te vervangen. Wanneer inbrekers dankzij de raambeveiliging te lang bezig zijn of teveel moeite moeten doen zullen zij eerder afhaken. Afhankelijk van het raam zijn er diverse methoden van raambeveiliging mogelijk. Bij een kiepraam wordt in Ermelo regelmatig dievenklauwen geplaatst. Dankzij een dievenklauw blijft uw raam altijd op z’n plaats wanneer de inbreker de scharnieren openbreekt. Ook bij een schuifpui is een goede beveiliging belangrijk, dit is te realiseren door middel van een schuifpuibeveiliger. Een roestvrijstalen balk vergrendelt de schuifpui wanneer deze gedeeltelijk open staat.

Deurbeveiliging: betrouwbaar hang- en sluitwerk

Naast raambeveiliging is een goede deurbeveiliging tevens van belang. Bij deurbeveiliging gaat het niet enkel om de kwaliteit van de sloten, maar ook om goede scharnieren. Vaak onderschatten klanten in Ermelo de waarde van goede scharnieren. Om uw deurbeveiliging te verhogen raden wij u scharnieren met dievenklauwen aan. Zodra u de deur op slot draait weet u zeker dat inbrekers de deur niet meer kunnen verwijderen. Wanneer u een nieuw slot wilt laten plaatsen, vraag een beveiligingsbedrijf dan naar de mogelijkheden van een driepuntsslot. Hierbij draait u de deur op drie verschillende punten op slot. Dit zorgt voor een betere deurbeveiliging dan wanneer u slechts één sluiting in uw deur heeft zitten.

deurbeveiliging Ermelo
Offertes aanvragen

Keurmerken voor inbraakbeveiliging

Wilt u de beveiliging van uw woning verbeteren? Let bij de aanschaf van uw nieuwe raam- of deurbeveiliging dan op eventuele keurmerken. De twee meest bekende keurmerken op het gebied van beveiliging zijn het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Het PKVW wordt door de politie uitgegeven aan producten op het gebied van beveiliging, evenals aan woningen of zakelijke panden die de beveiliging uitstekend hebben verbetert. Dit keurmerk toont aan dat de kans op een inbraak met 50% verminderd is. Wilt u dit keurmerk ontvangen voor uw woning? Dan zal de woning moeten voldoen aan een aantal eisen met betrekking tot de beveiliging: u moet gebruik maken van gecertificeerd hang- en sluitwerk, verlichting op de buitendeuren, u moet vanuit de hal zicht hebben op iemand die voor de deur staat en u moet rookmelders ophangen op de juiste plek op elke verdieping. Het SKG keurmerk is een keurmerk met betrekking tot het hang- en sluitwerk. Het SKG keurmerk komt in drie categorieën. Met één ster is het sluitwerk standaard inbraakwerend, met twee sterren zwaar inbraakwerend en met drie sterren wordt het als extra zwaar inbraakwerend beschouwd.

Beveiliging met domotica

Huisbeveiliging door middel van technologie wordt in Ermelo steeds vaker toegepast. Hierbij gaat het om slimme technologie dat met elkaar in verbinding staat. Hierdoor werken alle elementen met elkaar samen. Mogelijkheden zijn onder meer de installatie van een camerabeveiliging en andere brand- en inbraakbeveiliging. Dit alles is eenvoudig te beheren vanaf uw mobiele telefoon. Zo kunt u één of meerdere alarmnummers instellen die een melding krijgen bij een noodsituatie, maar het is ook een optie om direct de meldkamer op de hoogte te brengen. Bent u benieuwd wat een goede huisbeveiliging met domotica gaat kosten? Kom in contact met een beveiligingsbedrijf uit Ermelo, deze voorziet u graag van een persoonlijk advies.

Inbraakbeveiliging tips

Een goede beveiliging is in Ermelo van groot belang, maar er is ook een hoop dat u zelf kan doen om de kans op een inbraak te verkleinen. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende buitenverlichting zodat een mogelijke inbreker altijd in het zicht is. Inbrekers gaan in Ermelo graag ongezien te werk, waardoor zij eerder zullen kiezen voor een woning zonder buitenverlichting. Een andere tip is om geen adreslabel aan uw sleutelbos te hangen. Als een potentiële inbreker deze in handen krijgt, maakt u het hen wel heel gemakkelijk. Verstop uw sleutelbos daarom ook niet buiten de deur voor noodgevallen, maar kies ervoor om uw buren een kopie van de sleutel te geven. Zet tot slot nooit op social media wanneer u op vakantie bent en vertel uw buren dat u op vakantie gaat.

Regelgeving

Dat een rookmelder vaak verplicht is in huis is u waarschijnlijk duidelijk, maar ook aan andere vormen van huisbeveiliging zitten regels verbonden. Bij de installatie van een bewakingscamera, bijvoorbeeld, dient u rekening te houden met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze zorgt ervoor dat iemands privacy niet in gevaar gebracht wordt. Zo mag u de bewakingscamera enkel gebruiken voor de bescherming van uw eigendommen. Bij een bedrijf moet uw eigen belang daarom goed opwegen tegen de rechten van uw werknemers. U moet laten zien dat er een bewakingscamera aanwezig is en u mag alleen uw eigen eigendommen filmen. De woning van uw buren mag u daarom niet filmen met de bewakingscamera.

Subsidie voor inbraakbeveiliging?

Klanten vragen ons regelmatig of het mogelijk is om een subsidie aan te vragen voor hun huisbeveiliging. In het verleden was het inderdaad zo dat er een landelijke subsidie beschikbaar was voor zowel particulieren als bedrijven. Tegenwoordig is dit echter niet meer het geval. Wanneer u in een goede beveiliging investeert heeft u geen recht op een landelijke subsidie. In sommige gevallen is er echter wel sprake van een gemeentelijke subsidie. Een voorbeeld hiervan is de gemeente Zoetermeer. Wanneer inwoners van deze gemeente een buitenlamp met bewegingssensor aanschaffen geldt er een subsidie van 40%. Vraag een beveiligingsbedrijf uit uw regio naar de subsidiemogelijkheden binnen uw gemeente.

Ruime ervaring in brand- en inbraakbeveiliging

Elk beveiligingsbedrijf uit Ermelo dat zich bij ons landelijk netwerk aansluit moet voldoen aan enkele voorwaarden. Zo moeten de medewerkers een ruime ervaring hebben op het gebied van inbraakbeveiliging, en op de juiste gediplomeerd zijn. Daarnaast vragen wij van elk beveiligingsbedrijf dat zij zich gespecialiseerd hebben op een speciaal vakgebied. Dit kan variëren van een specialisatie in camerabeveiliging, tot huisbeveiliging of brandveiligheid. Doordat wij werken met een landelijk netwerk is er altijd een beveiligingsbedrijf dat uw hulpvraag over een specifieke vorm van beveiliging kan beantwoorden. Wij kunnen op basis hiervan garanderen dat u door ons beveiligingsbedrijf altijd binnen korte tijd en naar volle tevredenheid geholpen wordt.

Besparen? Inbraakbeveiliging offertes!

Bent u benieuwd of u de beveiliging van uw woning kan verbeteren? Of is uw bestaande alarmsysteem aan vervanging toe en bent op zoek naar een alternatief? Komt u graag direct in contact met een erkend beveiligingsbedrijf uit Ermelo? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Voor zowel de aanschaf en het installeren van inbraak- en brandbeveiliging bent u bij ons landelijk dekkende netwerk op het juiste adres. Na het invullen van het contactformulier ontvangt u al snel meerdere offertes (max. 5) van bedrijven uit uw regio. Het is aan u om de prijsopgaven met elkaar te vergelijken, hiermee bespaart tot wel 30% van de totale kosten! Of het nu gaat om een beveiligingscamera, standaard brandbeveiliging of een hoogwaarde beveiliging tegen inbraak: wij helpen u verder!

beveiligingscamera Ermelo

Wij staan voor:

  • 100% klanttevredenheid
  • Ruime ervaring
  • Diverse specialisaties
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle hulp
Offertes aanvragen