Beveiligingsbedrijf Ermelo

Het afgelopen jaar is bij 91.000 particuliere woningen een inbraak gepleegd. Dit is een daling van het aantal inbraken ten opzichte van het jaar daarvoor. Onderzoek toont aan dat de daling in het aantal inbraken veroorzaakt wordt door een verhoogde aandacht voor beveiliging vanuit de overheid. Wilt ook u de kans op een gelegenheidsinbraak bij uw huis of bedrijfspand in Ermelo verlagen? Neem dan contact op met een erkend beveiligingsbedrijf. De medewerkers hiervan kunnen u van informatie voorzien over de voordelen van een allround alarmsysteem, de mogelijkheden voor een beveiligingscamera en de koppeling van een brandbeveiliging aan een alarminstallatie. Via Bullseye Security komt u eenvoudig en snel in contact met menig beveiligingsbedrijf uit Ermelo. Zo vergelijkt u gemakkelijk de diverse prijzen en aanbiedingen met elkaar. Wij zijn u graag van dienst!

Beveiligingsbedrijf Ermelo

 
Alarmsysteem Ermelo
 

Gekoppeld alarmsysteem

Wilt u een zeer hoge mate van beveiliging creëren? Koppel dan uw inbraakbeveiliging aan een brandbeveiliging. Een dergelijk gekoppeld alarmsysteem schaft u het beste bij een erkend beveiligingsbedrijf uit Ermelo aan. De medewerkers van het beveiligingsbedrijf kunnen u van meer informatie voorzien en zorgen desgewenst voor de installatie van elke beveiligingscamera en rookmelder die u aan het alarmsysteem verbindt. Is de koppeling van inbraakbeveiliging en brandveiligheid nog niet voldoende naar uw wensen? De meest uitgebreide beveiliging installaties verbinden hier nog een automatische oproep bij een medische noodsituatie aan. Een dergelijke alarminstallatie zal echter ook zeer hoge prijzen kennen. Bedenk daarom vooraf goed waar uw alarm aan moet voldoen.

Voordelen van camerabeveiliging

Inbraakbeveiliging kan op vele manieren worden uitgevoerd. Zo kunt u een standaard alarm installeren, maar is het ook mogelijk om een beveiligingscamera of meerdere bewakingscamera’s te monteren voor een volledige camerabeveiliging. Het werken met een camerabeveiliging heeft diverse voordelen. Zo biedt het veiligheid en zekerheid, heeft het een ontmoedigend effect op gelegenheidsinbrekers en is het mogelijk op deze wijze alarmmeldingen snel en efficiënt te controleren. Kiest u voor een camerabeveiliging dan moet u keuze maken uit twee soorten camera’s. Ten eerste kunt u opteren voor een analoge beveiligingscamera. Een dergelijke beveiligingscamera biedt een grove indicatie van wat er gaande is, maar zal geen heel duidelijk beeld bieden. De andere optie is een IP beveiligingscamera. Deze bewakingscamera zorgt voor een haarscherp beeld met vele megapixels. De kosten voor een dergelijke camerabewaking zijn relatief hoog. Vraag één van de medewerkers van ons beveiligingsbedrijf in Ermelo naar de kosten en mogelijkheden.

Vrijblijvend offertes aanvragen


Gelieve dit veld leeg te laten.

Beveiligingscamera Ermelo

Erkend beveiligingsbedrijf

Aan ons netwerk hebben zich vele professionele beveiligingsbedrijven verbonden. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen moet elk beveiligingsbedrijf dat zich bij ons aan wil sluiten aan diverse voorwaarden voldoen. Zo vragen wij dat alle medewerkers van het beveiligingsbedrijf zich op de juiste wijze hebben gediplomeerd, en ruime ervaring hebben in het vakgebied. Daarnaast moet elk beveiligingsbedrijf een allround dienstverlening kunnen leveren, inclusief een specialisatie op een enkel gebied. Dit kan variëren van specifieke informatie over camerabewaking tot gekoppelde alarm systemen. Samen zorgt dit ervoor dat wij kunnen garanderen dat er altijd een beveiligingsbedrijf bij u in Ermelo actief is dat uw hulpvraag kan beantwoorden.

Brandbeveiliging Ermelo

Brandbeveiliging

Naast inbraak is ook brand een risico voor een zakelijk pand of particuliere woning. Naast inbraakbeveiliging dient u dan ook rekening te houden met de brandveiligheid van uw eigendommen. Stel hiervoor een brandmelding alarminstallatie in, of verbind de apparaten voor brandmelding aan een standaard alarm. Een installatie voor brandbeveiliging dient te voldoen aan diverse wettelijke regels. Het uitgangspunt hiervoor vormt de NEN 2535 norm: “De Brandveiligheid van gebouwen”. Elk alarmsysteem dat aan deze eisen voldoet mag door een beveiligingsbedrijf uit Ermelo verkocht worden. Voor meer informatie over onze brandbeveiliging systemen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Keurmerken inbraakbeveiliging

Keurmerken inbraakbeveiliging

Er zijn diverse keurmerken waar u op kunt letten bij uw zoektocht naar de juiste vorm van inbraakbeveiliging in Ermelo. De belangrijkste is het keurmerk van de Nederlandse beveiligingsbranche. Dit instituut geeft diverse keurmerken uit op beveiligingsgebied. Voor een alarmsysteem dient u te kijken naar hun Keurmerk Beveiliging. Dit is gericht op alle producten inzake manbewaking, onder andere alarmopvolging en productbeveiliging. Een tweede belangrijk keurmerk is het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit label wordt gegeven aan alle producten die ervoor zorgen dat de kans op een gelegenheidsinbraak met vijftig procent wordt verminderd.

Hoogwaardige beveiliging

Waar het tot voor kort voor particulieren nog voldoende was om een enkel meerpuntsslot te gebruiken als beveiliging, is het tegenwoordig aan te raden een uitgebreider alarmsysteem te installeren. Voor een hoogwaardige beveiliging kiest u onder andere voor een stil alarm, eventueel verbonden aan een camerabeveiliging. Welke alarminstallatie past bij uw wensen is afhankelijk van de locatie en afmeting van uw huis of bedrijfspand in Ermelo. Zo kunt u voor een eenvoudige inbraakbeveiliging van een hoekwoning kiezen voor een basis alarm. Dit is een alarminstallatie zonder beveiligingscamera die u makkelijk zelf programmeert en installeert. Zoekt u naar een alarmsysteem voor een bedrijfspand? Dan is de keuze voor een uitgebreide inbraakbeveiliging verstandiger. Denk dan aan de diverse beweging- en lichtsensoren, gecombineerd met een bewakingscamera die u van huis uit kunt bedienen. Wat uw wensen ook zijn, er is een alarminstallatie voor iedereen.

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend specialist die u van dienst kan zijn bij het vinden van de juiste beveiliging voor uw woning of bedrijf in Ermelo? Bij Bullseye Security bent u op de goede plek terecht gekomen. De bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten helpen u met elke alarminstallatie, van brandbeveiliging tot camerabeveiliging. Vul vandaag nog ons contactformulier in en u ontvangt spoedig enkele offertes van specialisten uit uw regio.