Beveiligingsbedrijf Weert

De beveiliging van uw woning of bedrijf in Weert kan u op diverse manieren verbeteren. Met een alarmsysteem als inbraakbeveiliging bijvoorbeeld en met een rookmelder voor de brandbeveiliging. Bent u benieuwd hoe u de veiligheid van uw woning kan waarborgen? Of wilt u al jaren een goede beveiligingscamera aanschaffen? Bent u benieuwd naar de prijzen en kosten van raam- of deurbeveiliging? Neem dan contact met ons op! Wij zijn een landelijk dekkend netwerk op het gebied van huisbeveiliging en werken samen met menig beveiligingsbedrijf uit Weert. Als u ons contactformulier invult dan ontvangt u zo snel mogelijk meerdere offertes (max. 5) op maat. Onze service is gratis en geheel vrijblijvend zodat u op alle gemak de verschillende prijsopgaven kan vergelijken. Dankzij onze werkwijze bespaart u tot wel 30% op de totale kosten!

Beveiliging Weert
beveiligingsbedrijf Weert

Inbraakbeveiliging voor uw huis of bedrijf

Een goede beveiliging is in Weert van belang voor zowel bedrijven als particulieren. Vaak zit er wel verschil in het soort alarmsysteem dat geschikt is. Voor een bedrijf raadt een beveiligingsbedrijf veelal een alarminstallatie met meer dan één beveiligingscamera aan, met een directe verbinding tot de meldkamer. Bij bedrijven gaat het vaak om een grote hoeveelheid kostbare goederen, dus het is belangrijk om de goederen te beschermen tegen inbraak en diefstal. Bij de meeste woningen in Weert voldoet een simpeler alarmsysteem vaak. Wanneer het alarmsysteem of de bewakingscamera in het zicht hangt is dit alleen al voldoende om de meeste inbrekers af te laten schrikken. Voor zowel bedrijven als particulieren is er keuze uit diverse systemen.

  • Bedraad: basis
  • Draadloos: basis
  • Bedraad: uitgebreid
  • Draadloos: uitgebreid
  • Hybride

Vrijblijvend offertes aanvragenAlarmsysteem

Het verschil tussen bedraad en draadloos is duidelijk. Een bedraad alarmsysteem is aan de sensoren verboden door middel van kabels. Dit is in aanschaf vaak iets voordeliger dan een draadloze alarminstallatie, maar het installeren is lastiger omdat de kabels weggewerkt moeten worden. Bij een draadloos model is er geen sprake van kabels, en daarom is de installatie een stuk simpeler. Een hybride alarminstallatie is een combinatie van de twee systemen. Daarnaast is er keuze uit een basis- of uitgebreid pakket. Kiest u voor een basis alarmsysteem? Deze is voordeliger en komt met alle essentiële onderdelen: een centraal bedieningspaneel, een sirene en een aantal bewegingsdetectoren. Bij een uitgebreide alarminstallatie krijgt u tevens een afstandsbediening, raammagneten en indien gewenst een directe verbinding met de meldkamer.

alarminstallatie Weert

Met of zonder koppeling meldkamer?

Bij de aanschaf van een alarmsysteem heeft u de keuze om deze in verbinding te stellen met de meldkamer. Zodra uw alarminstallatie afgaat wordt er een melding verzonden, ook als er niemand thuis is, zodat er direct hulp onder weg is. Dit gebeurt zowel bij brand als inbraak. Hier zit een abonnement aan vast, wat inhoudt dat u hier maandelijks een vast bedrag voor betaalt. Wilt u liever geen directe verbinding, dan is er ook volop keuze uit alarmsystemen zonder abonnementskosten. Zo kan u instellen dat de alarm meldingen naar uw eigen telefoon gestuurd worden. Per SMS wordt u direct op de hoogte gesteld van een eventuele noodsituatie. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Handige functies van alarmsystemen

Gaat uw rookalarm ook standaard af wanneer u aan het koken bent? De beveiliging van woningen en bedrijven in Weert is de afgelopen jaren gelukkig enorm verbetert. Door uw rookmelder in de keuken te vervangen met een warmtemelder gaat uw alarmsysteem niet meer af tijdens het koken. Zo sluiten alle onderdelen van de inbraakbeveiliging en brandbeveiliging tegenwoordig naadloos op elkaar aan. Daardoor is het mogelijk om het complete systeem te bedienen vanaf uw eigen smartphone. Met een app is het mogelijk het alarmsysteem in- en uit te schakelen, krijgt u een melding zodra het alarm afgaat en bent u in staat om live mee te kijken door middel van uw eigen beveiligingscamera.

Welk alarmsysteem kiezen?

Een beveiligingsbedrijf uit Weert zal u persoonlijk adviseren in uw zoektocht naar een geschikte alarminstallatie. Welk alarmsysteem het meest geschikt is, is grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke situatie en budget. Het is aan te raden om uw woning op twee aspecten te beveiligen: op inbraak- en brandbeveiliging. In de meeste gevallen is een zichtbare alarminstallatie of bewakingscamera voldoende om een inbraak te voorkomen. Voor de brandbeveiliging is een rookmelder het belangrijkst. In een bedrijf is het verstandig om daarnaast een sprinklersysteem te installeren, zodat de brand en schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Voor zowel particulieren als ondernemers is er de mogelijkheid voor een uitgebreid systeem met een directe verbinding tot de meldkamer.

Allround alarminstallatie

Vergroot de beveiliging van uw huis en kies voor een allround alarminstallatie. Hiermee bent u voorzien van zowel een goede inbraak- als brandveiligheid, omdat het alarmsysteem op alle vlakken goed samenwerkt. Naast een goede camerabewaking worden er ook draadloze sensoren geïnstalleerd. De sensoren registreren alle beweging en licht in huis, zodat een noodsituatie direct duidelijk is. Zodra er een noodsituatie gedetecteerd wordt gaat er een signaal richting de meldkamer, zodat er direct hulp onderweg is. Ook als er niemand thuis is! Dit systeem breidt u naar uw eigen wens uit. Met extra sensoren voor uw deur- en raambeveiliging bijvoorbeeld. Met een handige app op uw telefoon bedient u de alarminstallatie zelf.

beveiligingscamera Weert

Camerabeveiliging

Met een bewakingscamera vergroot u de veiligheid van uw woning of bedrijf in Weert. In eerste instantie omdat dit potentiële inbrekers afschrikt, waardoor u inbraak of vandalisme zoveel mogelijk voorkomt. Daarnaast levert het waardevolle informatie op wanneer er toch ingebroken is, omdat de daders vaak goed te zien zijn. Er is veel keuze op het gebied van camerabeveiliging. Een dummy beveiligingscamera neemt bijvoorbeeld niets op, maar creëert wel een afschrikeffect. Deze methode van camerabeveiliging is het meest voordelig. Wilt u een beveiligingscamera aanschaffen? De prijs hangt vaak samen met de kwaliteit van de beelden. Hoe beter de camerabeveiliging, des te hoger de prijs.

Analoge camerabewaking

Camerabewaking door middel van een analoge beveiligingscamera is één van de oudste sytemen. Een analoge bewakingscamera is een goed middel om de beveiliging van uw huis te vergroten, zonder daarvoor teveel geld uit te geven. De beeldkwaliteit is lager dan bij andere systemen, maar vaak zijn gedetailleerde beelden niet noodzakelijk. Het is een ouder systeem maar dit hoeft niets te zeggen over de leeftijd van de bewakingscamera. Ook bij analoge camerabewaking is het mogelijk om via een app de beelden terug te kijken.

HD IP camerabewaking

Schroef de beveiliging van uw woning omhoog door middel van een HD IP bewakingscamera. Dit is een digitaal systeem en levert daarom betere beelden op dan een analoog systeem. Wel ligt de prijs voor een digitale bewakingscamera hoger. Het is aan te raden om de HD IP bewakingscamera te laten installeren door een erkend beveiligingsbedrijf uit Weert, omdat de juiste lichtinstellingen van groot belang zijn. Vraag vrijblijvend offertes aan van beveiligingsbedrijven uit uw regio!

HD SDI camerabeveiliging

Een derde systeem is de HD SDI bewakingscamera. Het staat voor High Definition Serial Digital Interface en betekent dat de beveiligingscamera de beelden in HD via een coaxkabel verzend. Eén van de grootste voordelen is de eenvoudige installatie. Daarnaast is het een gesloten systeem, de bewakingscamera werkt op zichzelf. Zonder internet werkt het dus ook naar behoren. Wel is het mogelijk om de camerabewaking aan te sluiten op het netwerk, zodat u live mee kan kijken via uw tablet of smartphone.

HD CVI beveilgingscamera

Tot slot is er ook HD CVI camerabeveiliging. Dit systeem is vergelijkbaar met analoge camerabewaking. Omdat deze ook gebruik maakt van een coaxkabel, is het eenvoudig om een verouderd analoog systeem te vervangen met een HD CVI beveiligingscamera. Het systeem levert namelijk realistische kleuren en een vloeiende beeldweergave. Ook zijn de beelden niet vertraagd, zoals bij een analoge bewakingscamera. Gebruik meerdere bewakingcamera’s voor de beste beveiliging van uw huis.

Brandbeveiliging

Naast inbraakbeveiliging is het tevens van groot belang om de brandbeveiliging van uw huis of pand in Weert te verbeteren. De meeste woningen in Weert beschikken in ieder geval over een rookmelder, deze is van cruciaal belang in een noodsituatie. Bij nieuwbouwwoningen gebouwd na 2003 is het voor de brandveiligheid zelfs verplicht om een rookmelder in huis te hebben. Heeft u nog geen brandalarm in huis? Laat deze dan door een beveiligingsbedrijf installeren. Een rookmelder zou op elke verdieping aanwezig moeten zijn, in ruimtes waar u doorheen moet om de woning te verlaten. Denk aan de hal en overloop. In de keuken, badkamer en garage plaatst u geen rookmelder maar hittemelders. Zo gaat er geen alarm af als u staat te koken. Wilt u een grotere brandbeveiliging voor bijvoorbeeld uw bedrijfspand? Laat een beveiligingsbedrijf dan brandblussers plaatsen. Voor de beste brandveiligheid is het belangrijk dat er minimaal 1 brandblusser aanwezig is per 200 vierkante meter. Een beveiligingsbedrijf kan u vertellen wat de beste locatie is voor een brandslang of brandblusser. Zorg daarnaast voor een goede noodverlichting en eventueel een sprinklersysteem, zodat een beginnende brand geen kans krijgt te verspreiden.

brandbeveiliging plaatsen Weert
Offertes aanvragen

Prijzen brand- en inbraakbeveiliging

Bent u geïnteresseerd in een compleet nieuw alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand in Weert? Dan is er volop de keuze uit diverse installaties. Wat dit u gaat kosten is afhankelijk van een aantal factoren. In eerste instantie worden de totale kosten in twee categorieën onderverdeeld: de materiaal- en arbeidskosten. Ongeveer 30% van de totale kosten wordt bepaald door de arbeidskosten. Hierop bespaart u eenvoudig door via ons netwerk meerdere offertes te vergelijken. De overige 70% van de kosten zijn de materiaalkosten. Wilt u graag een voordelig alarmsysteem laten installeren? Kies dan voor een bedraad systeem. Deze is vaak voordeliger in aanschaf en kost gemiddeld €150,- tot €600,-. Omdat de installatie vaak meer tijd in beslag neemt is dit duurder dan de installatie van een draadloze unit. De prijs van een draadloos alarmsysteem is echter vaak prijziger, gemiddeld tussen de €150,- en €800,-. Bij de aanschaf dient u tevens te kiezen voor een communicatiekiezer. Hiermee worden de meldingen naar u of de meldkamer verstuurd en het is een grote invloed op de totale prijs. De meest voordelige communicatiekiezer is PSTN , dit kost ongeveer €45,- tot €65,-. Kiest u voor een LAN communicatiekiezer, dan betaalt u gemiddeld €100,- tot €135,- en bij een GSM communicatiekiezer betaalt u ongeveer €200,- en €300,-. Laat u de meldingen direct naar de alarmcentrale sturen? Houd er rekening mee dat hier abonnementskosten aan verbonden zitten. Dit kost gemiddeld genomen €15,- tot €30,- per maand.

Voordelige beveiliging

U hoeft natuurlijk niet een complete alarminstallatie aan te schaffen om de beveiliging van uw woning in Weert te vergroten. Een simpele rookmelder of koolmonoxide melder koopt u al vanaf €40,- en toch is dit van grote invloed op uw huisbeveiliging! Door daarnaast een blusdeken of een brandblusser aan te schaffen bent u zelf in staat om een beginnende brand te blussen. Hiermee voorkomt u grote schade. Een brandblusser kost slechts €25,- en een blusdeken is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €15,-.

Inbraakbeveiliging verbeteren

Ook om de inbraakbeveiliging te verbeteren zijn er eenvoudige opties. Door buitenverlichting op te hangen is de kans dat er ingebroken wordt al een stuk kleiner, en dit kost gemiddeld slechts €55,-. Een dummy camera filmt misschien niets, maar het schrikt een potentiële inbreker wel af. Dit kost u gemiddeld €10,-.

Besparen door te vergelijken

Door het vergelijken van offertes bespaart u al snel tot 30% op de aanschafkosten van een alarmsysteem.

Type brand- of inbraakbeveiliging Gemiddelde prijzen*
Buitenverlichting Vanaf €55,-
Hang- en sluitwerk voor ramen €45,- tot €75,-
Hang- en sluitwerk voor deuren 100,- tot €300,-
Beveiligingscamera(‘s) €250,- tot €600,-
Alarmsysteem €750,- tot €1.750,-
CO / rookmelder €40,- tot €70,-
Blusdeken €15,- tot €100,-
Brandblusser €40,- tot €100,-
Vluchtladder €40,- tot €100,-
Sprinklerinstallatie €25,- tot €50,- per m2

(*) – Let op, dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en exclusief montagekosten.

Wilt u de kans op inbraak tot wel 90% verkleinen?

Laat dan snel een complete alarminstallatie plaatsen door een beveiligingsbedrijf.

Offertes aanvragen
inbraakbeveiliging Weert

Erkend beveiligingsbedrijf

Ons netwerk bestaat uit tal van bedrijven, werkzaam in heel Nederland. Voor de beste huisbeveiliging raden wij u aan om samen te werken met een erkend beveiligingsbedrijf uit uw regio. Elk beveiligingsbedrijf dat zich bij ons netwerk aansluit is geselecteerd op basis van kwaliteit, ervaring en prijs. Op deze manier garanderen wij u de beste service tegen de laagste prijzen. Bij ieder beveiligingsbedrijf uit Weert werken de meest ervaren vakmannen, die u kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Zij weten als geen ander hoe ze zowel de inbraak- als brandbeveiliging optimaal kunnen verbeteren. Bent u benieuwd op welke manier u uw eigen huisbeveiliging kan verbeteren? Vul dan nu ons contactformulier in.

alarmsysteem Weert

Bedraad of draadloos systeem?

Bij de aanschaf van een nieuw alarm heeft u de keuze voor een bedraad of draadloos systeem. Zoals de naam al doet vermoeden is een bedraad systeem een alarm dat verbonden is door middel van kabels. Kabels hebben verschillende voordelen, maar één van de belangrijkste is waarschijnlijk het gebrek aan batterijen. Hierdoor is de kans op een storing vele malen kleiner. Een nadeel is de installatie. Bij bestaande woningen of bedrijven is dit lastig, omdat de kabels goed weggewerkt moeten worden. Uitbreiding is dus lastig, omdat er dan nieuwe kabels aangelegd moeten worden. Daarom kiest menig beveiligingsbedrijf uit Weert voor een draadloze installatie.

Video: Inbraakbeveiliging – Advies (Consumentenbond)

Raambeveiliging: veilig hang- en sluitwerk

Eén van de meest voorkomende inbraakmethodes is het openwrikken van ramen en deuren. Met behulp van een koevoet of schroevendraaier wrikt de inbreker het raamkozijn als het ware open, waarna er voldoende ruimte is om naar binnen te klimmen. U beschermt uzelf hiertegen door veilig raambeslag te gebruiken. Als het een inbreker teveel moeite kost zullen zij eerder afhaken. Door het gebruik van veilig hang- en sluitwerk vergroot u uw raambeveiliging zodanig, dat u de kans op een inbraak met 90% verkleint! Wilt u zeker weten dat u raambeveiliging optimaal is? Gebruik dan hang- en sluitwerk voorzien van een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Deurbeveiliging: betrouwbaar hang- en sluitwerk

Ook via de deur is een inbraak zo gepleegd. Bekende methodes zijn hengelen, flipperen openwrikken en de Bulgaarse methode. Bij deze laatste methode breken zij het cilinderslot af. De inbreker gebruikt een schroevendraaier om de deurplaat los te schroeven, zodat zij de mogelijkheid hebben om het cilinderslot af te breken. Wilt u de deurbeveiliging verbeteren? Schaf dan bijvoorbeeld een verzonken cilinderslot. Deze zit verzonken in de deur, waardoor het onmogelijk is om het af te breken. Een andere manier om de beveiliging te verbeteren is met behulp van dievenklauwen. Als u scharnieren met dievenklauwen heeft dan weet u zeker dat de deur niet meer verwijderd kan worden.

alarmsysteem prijzen Weert
Offertes aanvragen

Keurmerken voor inbraakbeveiliging

Als u uw huisbeveiliging wilt vergroten, let dan op de belangrijke keurmerken. Deze worden uitgegeven aan producten die de beveiliging vergroten, zoals het hang- en sluitwerk voor een goede raambeveiliging. Het PKVW wordt daarnaast uitgegeven aan woningen waarvan de beveiliging voldoet aan de gestelde eisen. Beschikt uw woning over het PKVW keurmerk? Dan verhoogt dit de waarde, wat van pas komt als u het huis in Weert wilt verkopen. U komt in aanmerking voor dit keurmerk: als u gecertificeerd hang- en sluitwerk gebruikt op alle bereikbare deuren en ramen, als er verlichting hangt bij de buitendeuren, wanneer u vanuit de hal zicht hebt op de persoon achter de deur en als er een rookmelder op elke verdieping hangt. Het PKVW keurmerk houdt hierbij rekening met het SKG keurmerk voor het hang- en sluitwerk voor de raam- en deurbeveiliging. Wilt u de beveiliging van uw huis in Weert zodanig verbeteren dat u in aanmerking komt voor het PKVW? Vraag dan een beveiligingsbedrijf om alle verbeterpunten op te sporen. Zij zullen uw woning testen op inbraak- en brandveiligheid, waarna eventuele werkzaamheden plaats vinden.

Beveiliging met domotica

Domotica is in de volksmond beter bekend als ‘huisautomatisering’. In de praktijk wordt hiermee gedoeld op het gemak waarop alles via één apparaat te bedienen is. Met uw smartphone kunt u uw energieverbruik in de gaten houden, de verwarming op afstand aan- of uit zetten en, op het gebied van beveiliging, live meekijken met uw beveiligingscamera of het alarm aan- of uit schakelen. U heeft hierbij geen risico dat u de afstandsbediening van het alarm kwijt raakt, omdat u uw telefoon waarschijnlijk altijd bij de hand heeft. Ook als er niemand thuis is kunt u het systeem zodanig instellen dat u de meldingen in geval van een noodsituatie op uw smartphone of tablet ontvangt. Daarnaast is het slim om de lampen van uw woning met een tijdschakelaar in-en-uit te schakelen.

Inbraakbeveiliging tips

Eén van de meest bekende tips om de beveiliging van uw huis te waarborgen is: vertel nooit online wanneer u afwezig bent. Vermeld dus nergens dat u op vakantie bent als er niemand thuis aanwezig is en deel ook nergens dat u de hele dag in het pretpark spendeert. Hiermee maakt u het huis voor een potentiële inbreker natuurlijk erg aantrekkelijk. Daarnaast is de beveiliging op andere eenvoudige manieren te verbeteren. Laat bijvoorbeeld geen sleutel in het slot zitten. Door een raam in te slaan kan een inbreker deze eenvoudig zelf openen. Zorg daarnaast voor een goede tuinverlichting. Hiermee voorkomt u al snel een potentiële inbraak, omdat inbrekers liever uit het zicht blijven. Zet daarnaast uw ladders en kliko’s weg, zodat er geen mogelijkheid is naar de eerste verdieping te klimmen.

Regelgeving

Er bestaan diverse wetten en regels omtrent een goede huisbeveiliging. Zo is het gebruik van rookmelders sinds 2003 bij nieuwbouwwoningen verplicht. De brandweer en overheid pleiten voor een verplichte rookmelder in alle woningen, maar dat is op dit moment nog niet vastgesteld. Daarnaast zitten er ook regels verbonden aan camerabeveiliging. Het is namelijk niet zomaar toegestaan om alles en iedereen te filmen. Wanneer u in uw bedrijfspand gebruik wilt maken van camerabewaking dan moet u uw eigenbelang goed afwegen tegen de rechten van uw medewerkers. Wilt u een camerabewaking installeren? Let er dan op dat u alleen uw eigendommen filmt en niet die van uw buren en omwonenden. Daarnaast is het verplicht dat deze in het zicht hangt, zodat bezoekers duidelijk zien dat zij gefilmd worden.

Subsidie voor inbraakbeveiliging?

Een goede huisbeveiliging is van groot belang, maar is in sommige gevallen een flinke investering. In het verleden was het daarom mogelijk om een subsidie te krijgen, zodat het vergroten van de beveiliging aantrekkelijk was voor huiseigenaren. Tegenwoordig is er niet meer zomaar een landelijke subsidie beschikbaar. In een aantal gemeentes is het mogelijk om een gemeentelijke subsidie aan te vragen. Zo geeft de gemeente Almere een vergoeding van 50% op inbraakbeveiliging met een maximum van €400,- per woning. Bent u benieuwd of u in Weert recht heeft op een gemeentelijke subsidie? Een beveiligingsbedrijf uit Weert is volledig op de hoogte van de eventuele gemeentelijke subsidies. Wilt u graag contact hierover met een expert? Vul uw gegevens in op het contactformulier!

Ruime ervaring in brand- en inbraakbeveiliging

Bent u op zoek naar het beste beveiligingsbedrijf uit Weert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elk beveiligingsbedrijf is zorgvuldig geselecteerd op prijs en kwaliteit en alle vakmannen zijn ruim ervaren in diverse aspecten omtrent huisbeveiliging. Zij weten als geen ander wat de juiste plek is voor een rookmelder, koolstofmonoxidemelder en brandblusser om een goede brandveiligheid te realiseren. Daarnaast is elke specialist volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent uw camerabewaking, zodat de beveiligingscamera na de installatie aan alle regels voldoet. Dankzij ons landelijk opererende netwerk is er altijd een beveiligingsbedrijf uit uw regio beschikbaar voor het beantwoorden van uw hulpvraag.

Besparen? Inbraakbeveiliging offertes!

Is er recentelijk bij u ingebroken en wilt u daarom de beveiliging omhoog schroeven? Of bent u onlangs verhuisd naar een woning met een slechte brandveiligheid en wilt u deze verbeteren? De installatie van een alarmsysteem is mogelijk een flinke investering, daarom is het fijn als u gegarandeerd de beste prijs betaalt. Wij werken samen met bedrijven uit heel Nederland en vormen daarmee een landelijk dekkend netwerk. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt krijgt u niet één, maar tot wel vijf offertes toegestuurd van bedrijven uit uw regio. Op deze manier vergelijkt u op eenvoudige wijze meerdere aanbieders, waardoor u gegarandeerd de laagste prijzen voor de beste service betaalt. Zo bespaart u al snel tot wel 30% op de totale kosten!

huisbeveiliging Weert

Wij garanderen u:

  • De beste kwaliteit voor de scherpste prijzen
  • Ruime ervaring
  • Diverse specialisaties
  • Een 100% klanttevredenheid
  • Snelle hulp
Offertes aanvragen