Beveiligingsbedrijf Goes

Denkt u erover na om de beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Goes te verbeteren? Een goed idee! U beschermt hiermee niet alleen uw spullen maar ook uw huisgenoten of medewerkers. Beveiliging is erg belangrijk. Er is immers niets vervelender dan na een fijne vakantie thuiskomen en er achter komen dat er inbrekers zijn geweest. Daarnaast worden dankzij goede brandbeveiliging jaarlijks vele levens gered. U vindt hier meer informatie over de voordelen van een allround alarmsysteem, de mogelijkheden voor een beveiligingscamera en de koppeling van brandbeveiliging aan een alarminstallatie. U komt via ons netwerk eenvoudig en snel in contact met menig beveiligingsbedrijf uit Goes. Vul het contactformulier in zodat wij u gratis en helemaal vrijblijvend een aantal offertes toe kunnen sturen. Zo vergelijkt u gemakkelijk de diverse prijzen en het aanbod met elkaar.

Beveiliging Goes
inbraakbeveiliging Goes

Inbraakbeveiliging voor uw huis of bedrijf


Wilt u dat uw spullen ten alle tijden beveiligd zijn tegen ongenode gasten? Dan is het wellicht een goed idee om uw pand in Goes te voorzien van beveiliging. Hierdoor zult u zich altijd veilig voelen. Het is mogelijk om uw woning of uw bedrijf te beveiligingen. Huisbeveiliging is over het algemeen minder uitgebreid. Men kiest veelal voor buitenverlichting, raambeveiliging en deurbeveiliging met behulp van goede sloten. Men kiest nog wel eens voor een alarminstallatie en bij grotere woningen in sommige gevallen voor camerabewaking.

Bij bedrijfsbeveiliging komt veel meer kijken.

Een bedrijfspand in Goes is veelal een stuk groter dan een particuliere woning waardoor meer beveiliging nodig is. In een bedrijf liggen bovendien veelal waardevolle spullen. De meeste bedrijven in Goes zijn dan ook steevast voorzien van zowel een alarminstallatie als camerabewaking. Bij een bedrijf moet u zich echter niet alleen beschermen tegen inbraken van buitenaf. In sommige gevallen is moeten ook uw klanten beschermd worden tegen bijvoorbeeld zakkenrollers, of uw bedrijf tegen stelende werknemers. Daarom ziet u niet alleen buiten een bedrijfspand, maar ook binnen beveiligingscamera’s. Wist u bovendien dat het mogelijk is om een abonnement af te sluiten voor de beveiliging? In dat geval staat uw alarminstallatie in contact met een meldkamer. Zodra de alarminstallatie afgaat, is er een melding in deze meldkamer. Zij nemen vervolgens contact op met de eigenaar van het pand en indien nodig met de politie. U hebt de keuze uit verscheidene beveiligingsmethodes.

Vrijblijvend offertes aanvragenSchakel ons in voor o.a:

 • Alarminstallatie
 • Camerabewaking
 • Raambeveiliging
 • Deurbeveiliging
 • Buitenverlichting

Alarmsysteem

In verband met inbraken is het aanbrengen van huisbeveiliging erg belangrijk. U verkleint de kans op een inbraak door een alarmsysteem te laten installeren door een beveiligingsbedrijf uit Goes. Een alarmsysteem heeft drie belangrijke functies. De allereerste functie van de huisbeveiliging is gevaardetectie. Zo detecteert een installatie een open gebroken raam of deur in uw woning. Zit er een ingebouwde rookmelder in het systeem? Het detecteren van rook hoort hier ook bij. De volgende functie van de huisbeveiliging is bepalen. Het alarmsysteem bepaalt namelijk of er gevaar dreigt. Als de alarminstallatie is aangesloten op een alarmcentrale dan krijgt deze een melding. Is er geen aansluiting met een alarmcentrale? Dan krijgt u zelf een melding, via uw mobiele telefoon. De laatst functie van de huisbeveiliging is afschrikken. De installatie geeft namelijk een luid signaal af waardoor de indringer afschrikt. De indringer gaat er vandoor en uw spullen blijven staan waar ze horen te staan. Een alarmsysteem kan ook bewoners een signaal geven als er bijvoorbeeld brand is.

alarmsysteem installeren Goes

Soorten alarmsystemen

Wilt u uw pand in Goes beschermen door deze te voorzien van een alarmsysteem? Dan hebt u de keuze uit verscheidene soorten. Zo is er bijvoorbeeld een volledig bekabeld systeem, een volledig draadloze of een hybride alarminstallatie. Een bekabeld alarmsysteem is, zoals de naam al zegt, voorzien van kabels welke zijn aangesloten op stroom. Een groot voordeel hiervan is dat u er na plaatsing geen omkijken meer naar hebt. Het wisselen van batterijen is bijvoorbeeld niet nodig. Daarnaast gaat een bekabeld alarmsysteem het langst mee. Liggen er al kabels waar de alarminstallatie op wordt aangesloten? Dan is het aansluiten niet moeilijk. Als dit niet het geval is dan moeten er kabels verlegd worden. Dit is een grote klus, dankzij het benodigde hakwerk. Schakel daarom altijd een beveiligingsbedrijf uit Goes in.

Wilt u geen kabels doortrekken?

Als u geen kabels wilt doortrekken dan is het een mogelijkheid om een draadloze alarminstallatie te plaatsen. Een draadloze installatie is makkelijk en snel te installeren. Het is bovendien een optie om de alarminstallatie eenvoudig uit te breiden met losse elementen. Denk hierbij aan raammagneten of bewegingsmelder. Vroeger was een draadloos alarmsysteem niet zo betrouwbaar als een bedraad systeem. Dankzij de verbeterde techniek is dit tegenwoordig anders. Een draadloos alarmsysteem werkt op batterijen. Als deze bijna leeg zijn dan krijgt u een melding. Vervang de batterijen dan spoedig zodat u zeker weet dat het alarmsysteem blijft werken. Is er bij de bouw van uw woning in Goes al rekening gehouden met de bekabeling? Maar wilt u ook nog de optie hebben om het alarmsysteem later uit te breiden? Dan is een hybride alarmsysteem wellicht iets voor u. Een hybride alarmsysteem heeft de voordelen van zowel een draadloos als bedraad systeem. Een gedeelte is namelijk bedraad, zoals de rookmelder, terwijl de rest draadloos is, zoals het bedieningspaneel. Het is mogelijk om de installatie altijd uit te breiden. Het enige nadeel is dat u van de draadloze onderdelen na verloop van tijd de batterijen moet vervangen.

beveiligingsbedrijf Goes

Met of zonder koppeling meldkamer?

Het is een optie om een alarmsysteem te koppelen met een meldkamer. Als het systeem gevaar detecteert, dan stuurt deze direct een signaal naar de meldkamer. Het grote voordeel hiervan is dat u direct hulp wordt geboden in geval van een noodsituatie. In de meldkamer zitten namelijk dag en nacht medewerkers klaar om alle meldingen te verwerken. Komt er een melding binnen? Dan neemt de meldkamer direct contact met u op via uw mobiele telefoon. Zo kunt u samen kijken of het slim is om de hulpdiensten in te schakelen. Bent u niet direct bereikbaar? Bij een geverifieerde melding is het denkbaar dat de meldkamer hulpdiensten inschakelt zonder dat u thuis bent. Een ander voordeel is dat de meldkamer elke 24 uur controleert of de sensoren van de alarmsystemen nog goed werken en of er nog genoeg baterijspanning is. Daarnaast vindt er gemiddeld elke 2 jaar onderhoud aan de installatie plaats.

alarmsystemen Goes

Handige functies van alarmsystemen

Als u een alarmsysteem koopt voor uw woning of bedrijf in Goes, dan hebt u de keuze uit basis of uitgebreide alarmsystemen. Basis alarmsystemen hebben geen extra opties. Wilt u dat de beveiliging van uw pand optimaal is? Dan is het wellicht een goed idee om een uitgebreid alarmsysteem te kiezen. Hierbij krijgt u bijvoorbeeld een rookmelder, zodat u ook een waarschuwing krijgt in geval van brand. Daarnaast zijn er vaak extra opties op het gebied van beveiliging zoals bewegingsmelders, beveiligingscamera’s en raammagneten. Wist u bovendien dat het bij sommige alarmsystemen een mogelijkheid is om deze aan te sluiten op uw mobiel of aan een app? Ideaal als u niet thuis bent en een melding krijgt dat er beweging rondom uw huis is. Het enige wat u hoeft te doen is de app te openen. U ziet vervolgens de beelden van de beveiligingscamera. Ideaal!

Verschillende klassen

Alarmsystemen hebben bovendien verschillende klassen. De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument waarmee men het inbraakrisico van bedrijven en woningen kan bepalen. Aan de hand van dit inbraakrisico wordt vastgesteld welke preventiemaatregel nodig is. De VRKI wordt onder andere door beveiligingsbedrijven en verzekeraars gebruikt. Het keurmerk NCP certificeert alle onderdelen op het gebied van alarmsystemen. Zo is een klasse 2 alarmsysteem bijvoorbeeld geschikt als de totale waarde van attractieve goederen tussen de €50.001,- en €100.000,- ligt. Hebt u als bedrijf een NCP klasse 3 nodig? Dan is een bedraad alarmsysteem de enige optie. Voor particulieren is een draadloos klasse 2 systeem veelal voldoende.

Gekoppeld alarmsysteem

Wilt u een zeer hoge mate van beveiliging creëren? Koppel dan uw inbraakbeveiliging aan een brandbeveiliging. Een dergelijk gekoppeld alarmsysteem schaft u het beste bij een erkend beveiligingsbedrijf uit Goes aan. De medewerkers van het beveiligingsbedrijf kunnen u van meer informatie voorzien en zorgen desgewenst voor de installatie van elke beveiligingscamera en rookmelder die u aan het alarmsysteem verbindt. Is de koppeling van inbraakbeveiliging en brandveiligheid nog niet voldoende naar uw wensen? De meest uitgebreide beveiliging installaties verbinden hier nog een automatische oproep bij een medische noodsituatie aan. Een dergelijke alarminstallatie zal echter ook zeer hoge prijzen kennen. Bedenk daarom vooraf goed waar uw alarm aan moet voldoen.

camerabewaking Goes

Camerabeveiliging

Inbraakbeveiliging kan op vele manieren worden uitgevoerd. Zo kunt u een standaard alarm installeren, maar is het ook mogelijk om een beveiligingscamera of meerdere bewakingscamera’s te monteren voor een volledige camerabeveiliging. Het werken met een camerabeveiliging heeft diverse voordelen. Zo biedt het veiligheid en zekerheid, heeft het een ontmoedigend effect op gelegenheidsinbrekers en is het mogelijk op deze wijze alarmmeldingen snel en efficiënt te controleren. Bij het uitzoeken van camerabeveiliging moet u rekening houden met een aantal verschillende opties en factoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een beveiligingscamera in uw huis of bedrijf?
Offertes aanvragen

Gebruik binnen- of buitenshuis

Het is belangrijk om te bedenken of u de camera binnenshuis of buitenshuis wilt plaatsen. Als u buiten een beveiligingscamera wilt plaatsen dan is het namelijk belangrijk dat deze weersbestendig is, oftewel dat deze een IP66 classificatie heeft. In dit geval is de behuizing van de bewakingscamera tegen alle weersinvloeden bestand. Houd daarnaast rekening met de verlichting. Woont u bijvoorbeeld in een bosrijk gebied met weinig verlichting en wilt u hier camerabeveiliging plaatsen? Dan is het verstandig om te kiezen voor beveiligingscamera’s met infrarood verlichting. De hoeveelheid lux geeft aan hoe goed de camera in het donker werkt. Hoe lager de lux, hoe beter de prestaties bij weinig licht. Camera’s voor binnenshuis zijn niet bestand tegen vocht of andere weersomstandigheden. Tegenlicht is hierbij wel een belangrijk aspect, als de beveiligingscamera bijvoorbeeld naar de ramen moet kijken. In dat geval moet deze wide dynamic range (WDR) hebben zodat u voorkomt dat het apparaat wordt verblind.

Intelligente camerabeveiliging

Wilt u uw pand in Goes extra beveiligen? Kies van voor een camerasysteem, bestaand uit minimaal 1 bewakingscamera en een server. Deze server slaat de beelden op zodat u ze later kunt terugkijken. De camerabewaking van tegenwoordig is steeds slimmer. Met verscheidene systemen kunt u, waar ter wereld u ook bent, live-beelden bekijken. Dit zorgt voor flexibiliteit omdat u niet afhankelijk bent van een vaste locatie. Ideaal als u op kantoor bent en een melding krijgt. U kijkt eenvoudig via uw tablet of het de pakketbezorger is of toch een ongenode gast.

Kwaliteit van het beeld

Let altijd op de lenzen van beveiligingscamera’s. Deze bepalen de kijkhoek van de camera en daarmee ook hoever deze kan kijken. Om een lens te kiezen is het verstandig om rekening te houden met het doel van de beveiligingscamera. Is dit bijvoorbeeld identificatie, herkenning of overzicht? Met een 2.8 mm lens hebt u bijvoorbeeld een kijkhoek van circa 100 graden, bij een 12mm lens is dit circa 30 graden. Ook de resolutie is belangrijk. Hierbij geldt: hoe hoger de resolutie, hoe meer detail er in het beeld zit. De resolutie bepaalt bovendien hoe ver u het beeld kunt uitrekken. Als u een mooi gedetailleerd beeld wilt dan is een resolutie van minimaal 720p (HD) aan te raden. Bij een lagere resolutie is het beeld al gauw korrelig en klein. Wilt u advies van een expert? Neem vrijblijvend contact op.

Plaatsing camerabewaking

Tot slot is ook de plaatsing van de camerabeveiliging belangrijk. Het is verstandig om bij de aanschaf van camerabeveiliging ook rekening te houden met de plaatsing. Laat indien mogelijk de beveiligingscamera meekijken met het licht. Als dit geen optie is dan is WDR een vereiste. Voorkom dat er lichtpunten in het beeld zitten. Laat beveiligingscamera in verband met het licht zo weinig mogelijk van de horizon zien. Houd bij het plaatsen van de beveiligingscamera rekening met de functie. Een overzicht camera mag hoog worden geplaatst maar een confrontatie camera op dezelfde hoogte als het te bewaken object. Komt de beveiligingscamera op een donkere plek? Kies dan voor een apparaat met sterk nachtzicht.

Soorten camera’s

Kiest u voor een camerabeveiliging dan moet u keuze maken uit twee soorten camera’s. Ten eerste kunt u opteren voor een analoge beveiligingscamera. Een dergelijke beveiligingscamera biedt een grove indicatie van wat er gaande is, maar zal geen heel duidelijk beeld bieden. De andere optie is een IP beveiligingscamera. Deze bewakingscamera zorgt voor een haarscherp beeld met vele megapixels. De kosten voor een dergelijke camerabewaking zijn relatief hoog. Hebt u een keuze kunnen maken tussen IP en analoog? Dan hebt u nog de keuze in verschillende soorten camerabewaking.

camerabeveiliging Goes
 • Als u camerabewaking wenste welke niet zoveel opvalt dan is een mini camera wellicht iets voor u. Een mini camera is erg klein, hierdoor is het eenvoudig om iemand onopvallend te filmen. Deze bewakingscamera wordt vanwege het kleine formaat veelal binnenshuis toegepast. Het apparaat heeft geen nadelig effect op uw interieur omdat deze maar 15 mm is. Een mini camera geeft wel scherp beeld, ondanks het kleine formaat.
 • Een dome bewakingscamera zit in een glazen bol, meestal met geblindeerd glas. Omdat de bewakingscamera in een bol zit, kan men van de buitenkant niet zien of deze is ingezoomd en welke kant deze op filmt. Er is zowel een grotere als een kleinere variant verkrijgbaar. Daarnaast is het een mogelijkheid om een dome bewakingscamera met nachtzicht te plaatsen bij uw pand in Goes. Hierdoor hebt u zowel overdag als ’s nachts scherp beeld.
 • Een bullet bewakingscamera is een stuk groter dan bovenstaande soorten. Dit type heeft dan ook een goede preventieve werking, het schrikt inbrekers al gauw af. Een bullet bewakingscamera is lang en u kunt duidelijk zien welke kant deze filmt. Ook hierbij is het een optie om nachtzicht toe te voegen.
 • Wilt u preventieve camerabewaking tegen lage kosten? Plaats dan een dummy camera. Dit is geen echte bewakingscamera maar het apparaat lijkt wel op een echte camera. Hierdoor schrikt het inbrekers af.
 • Tot slot is er de bestuurbare bewakingscamera. Deze filmt naar verschillende kanten. U bestuurt de bewakingscamera eenvoudig met een afstandsbediening. Het apparaat stelt automatisch scherp, kan 360 graden draaien en tot zo’n 10 keer inzoomen. Daarnaast is het een optie om voorkeursposities in te stellen zodat u snel kunt schakelen tussen belangrijke posities.

Brandbeveiliging

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een omgevallen kaars waardoor de gordijnen vlam vatten, een deken wat te dicht bij de openhaard ligt of een foutje tijdens het koken. Voordat u het weet is er brand. Het is bij brand belangrijk om zo spoedig mogelijk actie te ondernemen zodat u het verspreiden van het vuur kunt tegenhouden. Brandbeveiliging helpt u hierbij. U hebt op het gebied van brandbeveiliging de keuze uit verschillende opties.

brandbeveiliging installateur Goes
Offertes aanvragen

Brandblusser

In zowel een bedrijfspand als een woonhuis in Goes is het bovendien verstandig om een brandblusser te hebben ten behoeve van de brandveiligheid. Er bestaan drie verschillende soorten, namelijk de sproeischuimblusser, de poederblusser en de CO2-blusser. Een sproeischuimblusser is ideaal als de brand is ontstaan door kortsluiting. De blusser brengt namelijk geen schade aan elektrisch apparatuur. De sproeischuimblusser is bovendien de meest gekozen blusser voor brandbeveiliging van woonhuizen in Goes. U kunt namelijk gericht sproeien waardoor er weinig troep ontstaat. De poederblusser is het meest goedkoop op het gebied van blussers voor de brandveiligheid. U kunt deze gebruiken voor verschillende branden zoals gas- of elektriciteitsbranden. Een nadeel is dat het schuim schadelijk is voor elektrische apparaten. Daarnaast zal uw hele kamer blank staan van de poeder als u dit apparaat gebruikt. De CO2-blusser staat ook wel bekend als een koolzuursneeuwblusser. Ook deze kunt u gebruiken bij het blussen van branden bij elektrisch apparatuur. Er komt bovendien erg weinig troep vrij. Een nadeel is dat u een CO2-blusser niet op personen kunt gebruiken omdat er brandwonden ontstaan door de koude stof.

Rookmelder

Wist u dat meer dan driekwart van alle branden tussen middernacht en 06.00 uur ontstaan? Tijdens uw slaap ruikt u niets, dit maakt een brand in de nacht extra gevaarlijk. Brandbeveiliging is dan ook erg belangrijk. Als u een rookmelder in uw huis in Goes plaatst dan wordt u gewaarschuwd door een luid alarm op het moment dat de rookmelder rook of warmte detecteert. Het is verstandig om op elke verdieping in ieder geval één rookmelder te plaatsen, voor de beste brandbeveiliging. Hang ze altijd aan het plafond, warmte stijgt immers op waardoor dit gauw wordt gedetecteerd. In de gang of tussen de woonkamer en keuken is de beste plek, maar niet in de keuken. Plaats het apparaat bovendien minstens 50cm van muren en hoeken ten behoeve van de brandveiligheid. Rook komt pas laten in de hoeken waardoor de rookmelder gevaar minder snel detecteert. Test regelmatig de werking en vervang batterijen op tijd. Wilt u in de badkamer of keuken brandbeveiliging plaatsen? Kies dan voor een warmtemelder. Deze detecteert geen rook- of dampvorming, maar wel warmte. Benieuwd naar de prijzen van brandbeveiliging? Vraag vrijblijvend offertes aan, snel geregeld!

Sprinklers

Hebt u wel eens van sprinklers voor de brandveiligheid gehoord? Een sprinklerinstallatie wordt veelal toegepast als brandbeveiliging bij bedrijfspanden in Goes. Een sprinklerinstallatie bestaat uit sproeiers welke aan het plafond hangen. De sprinklers reageren direct op het moment dat er rook is. Ze blussen vervolgens heel gericht. Hierdoor worden zowel de brandschade als de waterschade beperkt.

Branddeken

Ontstaat er een kleine keukenbrand en bent u in de buurt? U bent wellicht op tijd om de schade te beperken. Dit kunt u doen door een branddeken op het vuur te leggen waardoor de brand stopt. Het deken neemt bovendien warmte weg waardoor u brandwonden voorkomt. Laat een branddeken altijd minstens een half uur liggen zodat de brand niet opnieuw begint. U kunt een branddeken ook bij andere kleine branden gebruiken, bijvoorbeeld bij een brandje op de barbecue of in de prullenbak. Ten behoeve van de brandbeveiliging is het dus verstandig om altijd een branddeken in uw keukenla te leggen.

Prijzen brand- en inbraakbeveiliging

Wilt u de beveiliging van uw pand in Goes opschroeven? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de bijkomende kosten. U hebt op het gebied van beveiliging vele verschillende opties, deze beïnvloeden uiteraard de prijzen. Brandbeveiliging en inbraakbeveiliging kosten bijvoorbeeld niet hetzelfde. De prijzen zijn dan ook vooral afhankelijk van uw keuzes en voorkeuren op het gebied van beveiliging. Benieuwd wat beveiliging tegen inbraken kost? Dan is het allereerst goed om te kijken naar de kosten van alarmsystemen. Er zijn vele verschillende soorten alarmsystemen.

Wat kost een alarminstallatie?

Een bedraad basissysteem kost circa €1.200,-, terwijl een uitgebreide al gauw €1.750,- kost. De prijzen van een draadloze beginnen bij de €750,- en kunnen voor een uitgebreide versie oplopen tot de €1.200,-. Een hybride kost gemiddeld €1.000,-. Dit zijn kostprijzen inclusief plaatsing. Voegt u hier camerabeveiliging aan toe? Een beveiligingscamera kost gemiddeld tussen de €250,- en €600,-. Ook hierbij beïnvloeden de verschillende opties de uiteindelijke kostprijs. Een compleet systeem met meerdere camera’s kost al gauw €700,- tot €2.000,-. Wilt u extra beveiliging toevoegen? Deurbeveiliging kost circa €100,- tot €300,- en raambeveiliging zo’n €45,- tot €75,-.

En de prijzen van brandbeveiliging?

Ook deze hangen af van de verschillende opties. Zo kost een rookmelder gemiddeld €7,-, inclusief montage liggen de prijzen tussen de €40,- en €70,-. Wilt u ook graag een blusdeken in de keuken van uw huis in Goes? Deze kost circa €15,- tot €100,-. Voor optimale beveiliging zorgt u ervoor dat u ook een brandblusser hebt. De prijzen hiervoor liggen tussen de €25,- en €100,-. Wilt u in uw pand sprinklers toevoegen? Dan moet u rekening houden met prijzen tussen de €20,- en €50,- per m², inclusief montage door een beveiligingsbedrijf uit Goes.

Type brand- of inbraakbeveiliging Gemiddelde prijzen*
Buitenverlichting Vanaf €55,-
Hang- en sluitwerk voor ramen €45,- tot €75,-
Hang- en sluitwerk voor deuren 100,- tot €300,-
Beveiligingscamera(‘s) €250,- tot €600,-
Alarmsysteem €750,- tot €1.750,-
CO / rookmelder €40,- tot €70,-
Blusdeken €15,- tot €100,-
Brandblusser €40,- tot €100,-
Vluchtladder €40,- tot €100,-
Sprinklerinstallatie €25,- tot €50,- per m2

(*) – Let op, dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en exclusief montagekosten. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Wilt u de beveiliging van uw woning in Goes verbeteren?

Via ons netwerk komt u vrijblijvend in contact met ervaren beveiligingsbedrijven!

Offertes aanvragen

Erkend beveiligingsbedrijf

Aan ons netwerk hebben zich vele professionele beveiligingsbedrijven verbonden. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen moet elk beveiligingsbedrijf dat zich bij ons aan wil sluiten aan diverse voorwaarden voldoen. Zo vragen wij dat alle medewerkers van het beveiligingsbedrijf zich op de juiste wijze hebben gediplomeerd, en ruime ervaring hebben in het vakgebied. Daarnaast moet elk beveiligingsbedrijf een allround dienstverlening kunnen leveren, inclusief een specialisatie op een enkel gebied. Dit kan variëren van specifieke informatie over camerabewaking tot gekoppelde alarm systemen. Samen zorgt dit ervoor dat wij kunnen garanderen dat er altijd een beveiligingsbedrijf bij u in Goes actief is waarmee u in contact kunt komen.

alarmsysteem prijs Goes

Bedraad of draadloos systeem?

Wilt u een alarminstallatie en/of beveiligingscamera’s laten installeren door een beveiligingsbedrijf uit Goes? Dan hebt u veelal de keuze uit een bedraad of draadloos systeem. Beide opties hebben verschillende voor- en nadelen. Zo is het bij bekabelde systemen een vereiste dat er kabels in de grond zitten. Als dit het geval is dan kunt u eenvoudig beveiligingscamera’s of alarminstallaties hierop aansluiten. Als er geen kabels in de grond liggen, dan is de klus een stuk lastiger. Het beveiligingsbedrijf moet in dat geval kabels aanleggen en hier is breek- en hakwerk voor nodig. In een lege woning welke u aan het verbouwen bent is dit wellicht geen probleem, maar in een bewoond huis is dit niet fijn. Het brengt bovendien een hoop kosten met zich mee. Men kiest dan ook vaker voor een draadloos systeem wanneer er geen bekabeling aanwezig is. Draadloze systemen werken op batterijen. Het is cruciaal dat u deze tijdig vernieuwd om te voorkomen dat uw beveiliging niet werkt. Alarminstallaties en beveiligingscamera’s geven daarom altijd een melding wanneer de batterijen vervangen moeten worden. Benieuwd naar de prijs het installeren of wil u graag weten wat voor uw pand de beste oplossing is? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan van beveiligingsbedrijven uit ons netwerk.

Wilt u over een aantal jaar gaan verhuizen?

Een voordeel van draadloos is de meeneembaarheid. Alarmsystemen en camera’s koppelt u eenvoudig los waarna u deze kunt installeren in uw nieuwe huis. Uiteraard is ook de betrouwbaarheid van cruciaal belang. Vroeger waren draadloze installaties minder betrouwbaar omdat andere apparaten storingen konden veroorzaken. Dankzij de hedendaagse technieken is dit gelukkig niet meer het geval. Wel blijven bekabelde systemen iets betrouwbaarder. U hebt namelijk nooit last van een interferentie storing. Dit kunt u vergelijken met de verschillen tussen internet via een kabel of via Wifi. Wifi werkt vrijwel altijd perfect maar zal toch altijd iets gevoeliger voor storingen blijven.

En hoe zit het met de afstand?

Er zit een groot verschil tussen de afstand waarbij beide opties werken. Een draadloos component werkt bijvoorbeeld prima tot een afstand van 100 meter. Dit is prima voor in een woonhuis in Goes. In een groot bedrijfspand is de bekabelde optie echter beter, omdat deze prima werken tot een afstand van wel 500 meter.

Video: Inbraakbeveiliging – Advies (Consumentenbond)

Raambeveiliging: veilig hang- en sluitwerk

Houd bij de beveiliging van uw huis in Goes ook altijd rekening met de ramen. Kies voor de raambeveiliging daarom altijd voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk. Dit is getest op duurzaamheid en sterkte. U hebt op het gebied van raambeveiliging verschillende opties. Een raam met goed hang- en sluitwerk is altijd voorzien van raamboompjes. Dit zijn hendels waarmee u de ramen op slot doet. U doet dit met behulp van een drukknop of een cilinder. Als u afsluitbare raamboompjes gebruikt dan is het ontwrichten van het raam erg lastig. Een opleggrendel wordt voornamelijk als bijzetslot gebruik. Hiermee sluit u uw raam aan één kant af. Dankzij een opleggrendel is het een stuk lastiger om via het raam in te breken.

Combi-uitzetter

Een combi-uitzetter wordt veelal bij klepramen gebruikt. Het is met de combi-uitzetter mogelijk om een raam een klein stukje open te maken. Is het raam dicht en de combi-uitzetter op slot? Dan is het openen van het raam niet meer mogelijk.

Dievenklauw

Een dievenklauw voorkomt dat naar buiten draaiende ramen open gemaakt kunnen worden. Het is tevens mogelijk om dievenklauwen bij deuren toe te passen. Voor optimale beveiliging plaatst u één dievenklauw per scharnier. Het is ook mogelijk om veiligheidsscharnieren te installeren, in plaats van dievenklauwen. Een veiligheidsscharnier is namelijk een scharnier met hierin een dievenklauw verwerkt.

Deurbeveiliging: betrouwbaar hang- en sluitwerk

Naast raambeveiliging is het ook mogelijk om deurbeveiliging toe te passen. Dankzij goed hang- en sluitwerk voorkomt u dat ongenode gasten via de deuren uw pand in Goes binnenkomen. U hebt ook op het gebied van deurbeveiliging verschillende opties. Voor een goede beveiliging zorgt u ervoor dat uw deuren op meerdere plekken op slot gaan. Hebt u echter geen zin om elke keer 3 sloten op slot te draaien? Dan is een meerpuntssluiting wellicht iets voor u. Een beveiligingsbedrijf monteert de meerpuntssluiting in de deur. Van de buitenkant ziet u dus alleen het sleutelgat. U draait één keer het slot om en dan sluit de deur op verschillende punten. De meeste meerpuntssluitingen hebben 3 puntsluitingen maar dit kan oplopen tot 5.

En hebt u wel eens gehoord van veiligheidsbeslag?

Ook veiligheidsbeslag is een manier van deurbeveiliging. Hiermee beschermt u het insteekslot en de cilinder. Een groot voordeel hiervan is dat er geen schroeven aan de buitenkant van de deur zitten. Inbrekers kunnen het veiligheidsbeslag er dus ook niet eenvoudig afschroeven. Veiligheidsbeslag is bovendien erg dik, de cilinder steekt niet uit waardoor het niet mogelijk is om deze makkelijk af te breken. Een cilinder en veiligheidsbeslag kunt u aanvullen met een insteekslot. Deze zit in de deur verzonken en is daardoor lastig te forceren. Een oplegslot kunt u gebruiken als hoofdslot van een deur. Het beveiligingsbedrijf plaatst deze aan de binnenzijde van uw deur. U bedient een oplegslot dan ook van de binnenkant met behulp van een trekker.

raambeveiliging Goes
Offertes aanvragen

Keurmerken voor inbraakbeveiliging

Er zijn diverse keurmerken waar u op kunt letten bij uw zoektocht naar de juiste vorm van inbraakbeveiliging in Goes. De belangrijkste is het keurmerk van de Nederlandse beveiligingsbranche. Dit instituut geeft diverse keurmerken uit op beveiligingsgebied. Voor een alarmsysteem dient u te kijken naar hun Keurmerk Beveiliging. Dit is gericht op alle producten inzake manbewaking, onder andere alarmopvolging en productbeveiliging. Een tweede belangrijk keurmerk is het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit is een keurmerk voor woningen welke aan bepaalde eisen voldoen op het gebied van sociale veiligheid en inbraakpreventie. Het keurmerk stelt bepaalde eisen welke ervoor zorgen dat een inbreker meer tijd nodig heeft om in te breken. Uit onderzoek blijkt dat PKVW maatregelen bijdragen aan uw (gevoel van) veiligheid. Bepaalde maatregelen zoals goede verlichting en goed hang- en sluitwerk zorgen ervoor dat inbrekers de woning liever overslaan. Een ander keurmerk is: ‘Stichting Kwaliteit Gevelbouw’. Dit keurmerk staat voor hang- en sluitwerk dat heeft bewezen inbraakwerend te zijn. Het hang- en sluitwerk moet dan onuitwisbaar worden voorzien van het SKG-huisje met sterren. Het aantal sterren heeft aan hoe inbraakwerend het product is. Het product is met 1 SKG ster standaard inbraakwerend, met 2 sterren zwaar inbraakwerend en met 3 sterren extra zwaar inbraakwerend.

Inbraakbeveiliging tips

Een inbraak is helaas nooit helemaal te voorkomen. Het is toch mogelijk om de kans op een inbraak te verkleinen als u bepaalde tips op het gebied van inbraakbeveiliging volgt. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie? Vermeld dit dan niet op social media of op uw antwoordapparaat. Als u dat doet dan maakt u het inbrekers wel heel gemakkelijk. Zorg er daarnaast voor dat op verschillende momenten en op verschillende plekken licht brandt als het donker is. Dit doet u bijvoorbeeld met behulp van een schakelklok. Plaats indien mogelijk een auto op de oprit en vraag uw buren of ze een oogje in het zeil willen houden.

Beveilig bovendien uw woning goed.

Een schuifpui is inbraakgevoelig. Voorzie deze daarom van een slot. Beveilig ook de bovenverdieping en zet geen trap of container naast uw huis, waarmee een inbreker naar boven kan klimmen. Zorg ervoor dat er buiten genoeg verlichting is. Laat daarnaast nooit sleutels in het slot zitten en verstop geen sleutels onder de bloempot of onder de deurmat. Bewaar geen grote hoeveelheden geld in huis en geen waardevolle spullen in het zicht. Sluit altijd alle ramen en deuren. Vergeet ook zeker niet kleine ramen in bijvoorbeeld de wc of de deur van de garage. Zeker weten dat u goed beveiligd bent? Laat een alarminstallatie installeren!

Beveiliging met domotica

Dankzij domotica wordt de beveiliging van uw huis in Goes nog beter. Domotica integreert namelijk alle diensten en technologieën in huishoudens of bedrijven. De technische oplossingen staan niet meer los van elkaar. Alle elektronica, inclusief de beveiliging, is met elkaar verbonden. Er bestaan vele verschillende mogelijkheden en toepassingen. Stel bijvoorbeeld in dat de verlichting op bepaalde tijden aangaat, zodat u de indruk creëert dat er altijd iemand thuis is. Domotica gaat hierbij iets verder dan de standaard tijdschakelaar. Het is met domotica bijvoorbeeld mogelijk om tijdens uw vakantie verschillende tijdschakelingen te maken voor verschillende lampen of zelfs apparaten. Is er brand? Dan kunt u ten behoeve van de beveiliging bepalen of er bijvoorbeeld rolluiken of afzuigsystemen geopend moeten worden. En wordt er ’s nachts beweging in uw woning geconstateerd? Dan kunt u ervoor zorgen dat het licht automatisch aangaat.
domotica beveiliging

Regelgeving

Er is een specifieke wetgeving op de particuliere veiligheidsbranche van toepassing. Deze stelt eisen aan onder andere beveiligingsbedrijven, recherchebureaus en diens opleidingen. Daarnaast bevat deze wetgeving waarborgen op het gebied van betrouwbaarheid van het personeel en het regelt toezicht door de politie. Daarnaast gelden specifieke regels voor geld- en waardetransport evenals voor particuliere alarmcentrales. Naast de wetgeving Particuliere Beveiliging is er nog onderliggende regelgeving. De Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr) bevat regels voor recherche bureaus en beveiligingsorganisaties. Denk hierbij aan eisen op het gebied van vergunningsverstrekking en de installatie van alarmapparatuur. Wilt u zelf camera’s ophangen? Om uw eigendommen en huisgenoten te beschermen mag u in en rond uw woning of organisatie camera’s ophangen. Deze moet zo min mogelijk op een openbare weg of andermans eigendommen gericht staan. is dit wel het geval? Dan is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing.

Hoogwaardige beveiliging

Waar het tot voor kort voor particulieren nog voldoende was om een enkel meerpuntsslot te gebruiken als beveiliging, is het tegenwoordig aan te raden een uitgebreider alarmsysteem te installeren. Voor een hoogwaardige beveiliging kiest u onder andere voor een stil alarm, eventueel verbonden aan een camerabeveiliging. Welke alarminstallatie past bij uw wensen is afhankelijk van de locatie en afmeting van uw huis of bedrijfspand in Goes. Zo kunt u voor een eenvoudige inbraakbeveiliging van een hoekwoning kiezen voor een basis alarm. Dit is een alarminstallatie zonder beveiligingscamera die u makkelijk zelf programmeert en installeert. Zoekt u naar een alarmsysteem voor een bedrijfspand? Dan is de keuze voor een uitgebreide inbraakbeveiliging verstandiger. Denk dan aan de diverse beweging- en lichtsensoren, gecombineerd met een bewakingscamera die u van huis uit kunt bedienen. Wat uw wensen ook zijn, er is een alarminstallatie voor iedereen.

Subsidie voor inbraakbeveiliging?

Uw huis voorzien van beveiliging is niet altijd goedkoop. Het is dan ook fijn als u enigszins kunt besparen op de kosten. In bepaalde gemeenten is het mogelijk om subsidie voor inbraakbeveiliging te krijgen. Deze gemeenten willen actief woninginbraken voorkomen, ze vinden het dan ook belangrijk dat mensen investeren in inbraakpreventiemiddelen. De gemeenten geven daarom subsidie om uw woning volgens het Politiekeurmerk te beveiligen. U kunt bij uw gemeente navragen of zij nog deze zogenaamde PKVW-subsidie geven. In sommige gevallen is subsidie voor inbraakbeveiliging geen mogelijkheid, maar wel voor buurtinitiatieven zoals het opzetten van een buurtpreventiegroep.

Besparen? Inbraakbeveiliging offertes!

Bent u op zoek naar een erkend specialist die u van dienst kan zijn bij het vinden van de juiste beveiliging voor uw woning of bedrijf in Goes? Bij Bullseye Security bent u op de goede plek terecht gekomen. De bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten helpen u met elke alarminstallatie, van brandbeveiliging tot camerabeveiliging. Ook het plaatsen van verschillende onderdelen op het gebied van inbraakbeveiliging, zoals deur- en raambeveiliging is geen probleem. Laat vandaag nog uw gegevens en uw wensen achter via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u een aantal offertes toegestuurd krijgt van beveiligingsbedrijven uit ons netwerk. U ontvangt gratis en helemaal vrijblijvend tot maximaal 5 offertes. Deze vergelijkt u met elkaar op basis van prijzen en voorwaarden. Vervolgens kiest u zelf welk bedrijf bij u langskomt in Goes voor het beveiligen van uw pand!

beveiligingsbedrijf inschakelen Goes

Wij staan voor:

 • 100% klanttevredenheid
 • Ruime ervaring
 • Diverse specialisaties
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Snelle hulp
Offertes aanvragen