Beveiligingsbedrijf Oegstgeest

Denkt u wel eens na over beveiliging? Uw huis is een plek waar u zich veilig wilt voelen. Hetzelfde geldt voor uw bedrijf. U wilt natuurlijk dat uw medewerkers veilig zijn, maar ook dat de inboedel veilig staat. Men kiest er daarom steeds vaker voor om te investeren in beveiliging. Bij beveiliging denkt u waarschijnlijk allereerst aan inbraakbeveiliging. Brandbeveiliging hoort hier echter ook bij. U vindt hier meer informatie over de soorten en uw opties. Wilt u uw pand in Oegstgeest beter beveiligen? Ons netwerk bestaat uit meerdere beveiligingsbedrijven in heel Nederland. Er zit dus ook altijd een bedrijf in Oegstgeest of in de buurt van Oegstgeest. Als u het contactformulier invult dan sturen we u gratis en vrijblijvend een aantal offertes toe. Deze vergelijkt u met elkaar op basis van aanbod, voorwaarden en prijzen. Vervolgens kiest u zelf welk beveiligingsbedrijf het beste bij u past!

Beveiliging Oegstgeest
huisbeveiliging Oegstgeest

Inbraakbeveiliging voor uw huis of bedrijf


Het is vanzelfsprekend dat u ongenode gasten uit uw huis of bedrijf in Oegstgeest wilt weren. U wilt natuurlijk dat al uw spullen veilig staan wanneer u niet aanwezig bent in het pand. Gelukkig bestaan er vele opties op het gebied van inbraakbeveiliging. Zo kiest men er vaak voor om te investeren in een goede deur- en raambeveiliging. Buitenverlichting is ook een onderdeel van beveiliging en dit schrikt al vaak inbrekers af. Bij een grotere woning of een groter stuk grond kiest men er vaak voor om de beveiliging uit te breiden met een alarmsysteem. Een enkele keer vindt u ook camerabewaking bij woonhuizen in Oegstgeest.

Bij bedrijven is de beveiliging veelal iets uitgebreider.

Bedrijven zijn groter dan de gemiddelde woonhuizen. Ze staan vaak vol met duur apparatuur en wellicht andere waardevolle spullen. Inbrekers weten bovendien dat de meeste mensen ’s avonds het pand hebben verlaten. Het is dan ook belangrijk om een goede inbraakbeveiliging toe te passen, inclusief alarmsysteem en meerdere camera’s. Bedrijven, en soms ook particulieren, hebben veelal inbraakbeveiliging in combinatie met een abonnement. Een voordeel hiervan is periodieke controle door een beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest om te kijken of alles nog naar behoren werkt. Het alarmsysteem stuurt meldingen bovendien door naar een meldkamer waardoor hulptroepen snel ter plaatse zijn. U hebt de keuze uit een aantal soorten inbraakbeveiliging. Als u een beperkt budget hebt dan komt u met kwalitatief hang- en sluitwerk in combinatie met buitenverlichting al heel ver. Als u uw pand in Oegstgeest optimaal van beveiliging wilt voorzien dan hebt u meerdere, duurdere opties. U vindt hier een aantal van de meest populaire beveiligingsmethodes:

Vrijblijvend offertes aanvragenSchakel ons in voor o.a:

 • Alarmsysteem
 • Raambeveiliging
 • Deurbeveiliging
 • Buitenverlichting
 • Camerabewaking

Alarmsysteem

Maakt u zich wel eens druk over uw spullen als u naar buiten loopt? Met beveiliging zoals een alarminstallatie is dit nergens voor nodig. Als uw woning in Oegstgeest is voorzien van een alarmsysteem, dan is de kans op een inbraak namelijk een stuk kleiner. Inbrekers gaan liever naar een woning zonder alarmsysteem. Een dergelijk systeem heeft drie belangrijke functies. De eerste functie van een alarminstallatie is het detecteren van gevaar. De installatie merkt het namelijk wanneer er een deur of raam in huis wordt opengebroken. Heeft uw alarminstallatie een ingebouwde rookmelder? Dan hoort het detecteren van rook ook bij deze eerste functie. Vervolgens bepaalt het alarmsysteem of er gevaar is. U krijgt een melding op uw telefoon waarna u contact kunt openen met de politie of wellicht de brandweer. Is de alarminstallatie gekoppeld aan een meldkamer? Dan krijgt deze een seintje. Tot slot geeft het alarmsysteem een luid alarm af. Dit geeft aan dat de huisbewoner is gewaarschuwd en dat de inbreker er maar beter vandoor kan gaan. Bij brand wordt u met een alarm gewaarschuwd dat u zo spoedig mogelijk uw huis moet verlaten.

alarmsysteem Oegstgeest

Soorten alarmsystemen

Hebt u besloten dat u een alarminstallatie wilt laten plaatsen ten behoeve van de beveiliging? Dan moet u nu een keuze maken tussen de verschillende soorten. Zo is er een draadloos, een bekabeld maar ook een hybride alarmsysteem verkrijgbaar. Draadloze alarmsystemen zijn eenvoudig te plaatsen. Wilt u de alarminstallatie uitbreiden? U doet dit eenvoudig met losse elementen zoals bewegingsmelders, op elk gewenst moment. Vroeger waren draadloze systemen niet zo betrouwbaar als bekabeld. Tegenwoordig is dit gelukkig anders. Een draadloos alarmsysteem werkt op batterijen. Deze zult u dus na verloop van tijd moeten vervangen. De installatie geeft een melding op het moment dat de batterijen bijna leeg zijn. Het is belangrijk dat u dan zo spoedig mogelijk nieuwe batterijen plaatst, om te voorkomen dat de inbraakbeveiliging niet werkt.

Werkt u liever niet met batterijen?

Een andere optie is een bedraad alarmsysteem. Deze sluit het beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest aan op stroom, hierna hebt u er geen omkijken meer naar. Dit systeem gaat bovendien erg lang mee. Het aanleggen van een bedraad alarmsysteem is niet lastig als er al kabels liggen waar u deze op kunt aansluiten. Als u kabels moet verleggen dan wordt het echter een lastige klus waar ook hak- en breekwerk aan te pas komt. In dat geval is het verstandig om een beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest in te schakelen zodat u zeker weet dat het goed komt. Tot slot is er de hybride alarminstallatie. Dit is eigenlijk een combinatie van de eerder genoemde. Wilt u later de mogelijkheid hebben om de installatie uit te breiden? En is er tijdens de bouw van uw woonhuis al rekening gehouden de kabels? Dan is de hybride versie de beste optie. Hierbij is een deel van de alarminstallatie bekabeld terwijl de rest draadloos is. Een rookmelder is bijvoorbeeld bekabeld terwijl u een draadloos bedieningspaneel hebt. Een voordeel hiervan is dat u de installatie uitbreidt wanneer u wilt.

beveiligingsbedrijf Oegstgeest

Met of zonder koppeling meldkamer?

Als u een alarmsysteem laat installeren door een beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest dan kunt u ervoor kiezen om deze te koppelen met een meldkamer. Deze koppeling brengt een aantal voordelen met zich mee op het gebied van beveiliging. Zo komt elke 2 jaar een medewerker langs om te controleren of alles naar behoren werkt. Daarnaast controleert de meldkamer continu de batterijspanning en of de alarmsensoren nog goed werken. Er is bovendien 24/7 iemand op de meldkamer aanwezig. Het grote voordeel van een koppeling met de meldkamer is dan ook de optie op directe hulp. Hierdoor zult u zich ontzettend veilig voelen. Gaat uw alarmsysteem af? Dan komt hiervan direct een melding bij de meldkamer terecht. De medewerker neemt vervolgens direct contact op met de huiseigenaar om te beslissen wat de volgende stap wordt. Bent u niet thuis en lukt het de meldkamer niet om u telefonisch te bereiken? Dan zal de meldkamer bij een geverifieerde melding alsnog de hulpdiensten inschakelen.

inbraakbeveiliging Oegstgeest

Handige functies van alarmsystemen

Tegenwoordig hebben sommige alarmsystemen vele handige functies. Zo is het bijvoorbeeld een mogelijkheid om een app op uw smartphone of tablet te installeren. Via deze app kunt u draadloos, waar ter wereld u ook bent, de installatie besturen. U zet deze aan of uit wanneer u wilt en u bent altijd op de hoogte van alle activiteiten die het systeem weer geeft. Hebt u het alarmsysteem gekoppeld met camerabewaking? Dan is het via de app mogelijk om live mee te kijken. Zo weet u direct of een melding vals alarm is of dat u direct de politie moet inschakelen. Het is bovendien mogelijk om het alarmsysteem zo uitgebreid te maken als u zelf wilt. Voeg bewegingsmelders toe, zodat u altijd weet wanneer er iemand op uw erf loopt. Of wat dacht u van raammagneten? Daarnaast is het mogelijk om een rookmelder op het systeem aan te sluiten.

Verschillende klassen

Wist u bovendien dat alarmsystemen verschillende klassen hebben? Het inbraakrisico van woningen en bedrijven wordt bepaald door de Verbeterde Risicoklassenindeling, oftewel de VRKI. Als u weet wat het inbraakrisico van uw woning of bedrijfspand is, dan weet u ook welke mate van beveiliging nodig is. Onder andere beveiligingsbedrijven houden dus rekening met de VRKI, maar ook verzekeraars. Het is vervolgens verstandig om rekening te houden met het NCP keurmerk. Deze certificeert elk onderdeel van een alarmsysteem, zoals het bedieningspaneel en de detectoren. Ligt de totale waarde van de attractieve goederen in uw pand tussen de €50.001,- en €100.000,-? Dan hebt u een alarmsysteem van klasse 2 nodig.

Gekoppeld alarmsysteem

Het is een fijn gevoel om te weten dat u beschermd bent tegen inbraken dankzij de alarminstallatie. Het is een nóg fijner gevoel als u weet dat u ook in geval van brand tijdig wordt gewaarschuwd. Wist u dat het een mogelijkheid is om brandbeveiliging te koppelen aan uw alarminstallatie? Hierdoor ontstaat een geïntegreerd beveiligingssysteem. Is de alarminstallatie ook gekoppeld aan een alarmcentrale? Dan wordt u op het moment dat er brand is gewaarschuwd door een luid alarm. Daarnaast gaat een melding van brand naar de alarmcentrale zodat zij direct actie kunnen ondernemen en de brandweer kunnen sturen.

camerabeveiliging Oegstgeest

Camerabeveiliging

Naast een alarmsysteem kunt u ook camerabewaking toepassen ten behoeve van de beveiliging. Dankzij camerabewaking hebt u altijd zicht op wat er om uw woning in Oegstgeest gebeurt. Een beveiligingscamera schrikt bovendien al gauw een inbreker af, waardoor het ook een preventieve werking heeft. U kunt uit vele soorten apparaten op het gebied van camerabeveiliging kiezen. Het is daarom belangrijk om u goed te oriënteren en te bedenken wat uw doel van de camerabeveiliging is. U vindt hier een aantal factoren en opties waar u rekening mee moet houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een beveiligingscamera in uw huis of bedrijf?
Offertes aanvragen

Camerabewaking voor binnen- of buitenshuis

Het is allereerst belangrijk om te bedenken of u de camerabewaking binnen of buiten gaat plaatsen. Camerabewaking voor buiten moet namelijk aan een aantal extra voorwaarden voldoen. Buiten hebt u te maken met weersomstandigheden, zoals regen en in de winter wellicht sneeuw. Camerabeveiliging voor buitenshuis moet daarom waterbestendig zijn en een IP classificatie van minimaal IP66 hebben. Daarnaast is de verlichting belangrijk. Staat de beveiligingscamera in uw tuin en is hier niet veel licht? In dat geval raden wij een apparaat met infrarood verlichting aan. Hierbij kunt u kijken naar het aantal lux. Hoe lager dit aantal, hoe beter de beveiligingscamera presteert in het donker. Tot slot is tegenlicht een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Staat de camerabewaking bijvoorbeeld naar ramen gericht? Zorg er dan voor dat deze is voorzien van wide dynamic range, oftewel WDR. Dit zorgt ervoor dat de beveiligingscamera niet wordt verblindt.

Intelligent camerasysteem

Dankzij een intelligent camerasysteem zorgt u ervoor dat uw huis in Oegstgeest optimaal beveiligd is. Een camerasysteem bestaat uit minstens één beveiligingscamera en een server welke gemaakte beelden opslaat. Hierdoor is het mogelijk om later beelden terug te kijken. Het is tevens een optie om live de beelden te bekijken, waar u ook bent. Een monitor naast de recorder is niet nodig wat zorgt voor extra flexibiliteit. Bent u bijvoorbeeld een weekendje weg en krijgt u een melding dat er een persoon rond uw woning is gedetecteerd? Dan kijkt u via uw mobiel of tablet eenvoudig de beelden van de camerabeveiliging om te controleren of het gaat om een inbreker of onverwachte visite.

Beeldkwaliteit

De lens van de beveiligingscamera bepaalt de kijkhoek en tevens hoe ver deze kan kijken. Bij het uitzoeken van de lens is uw doel van de camerabeveiliging belangrijk. Wilt u bepaalde mensen kunnen identificeren of wilt u vooral overzicht over uw tuin in Oegstgeest? Een lens van 6.0 mm heeft een kijkhoek van circa 45 graden terwijl een lens van 3.6 mm een kijkhoek van zo’n 85 graden heeft. De beeldkwaliteit wordt bovendien door de resolutie bepaald. De resolutie geeft weer hoeveel detail er in het beeld en hoe ver deze kan worden uitgerekt. Hoe hoger de resolutie, hoe beter het beeld is. Het is verstandig om een resolutie van minimaal 720p te kiezen. Hierbij geldt echter wel, hoe hoger de resolutie, hoe meer data en daardoor ook opslag capaciteit en brandbreedte nodig is. Wilt u advies van een expert? Neem vrijblijvend contact op.

Plaatsing van de beveiligingscamera’s

De plaatsing van camerabeveiliging is zeker iets waar u rekening mee moet houden. Dit beïnvloedt bovendien uw keuze van de soort camera. Is het doel van camerabeveiliging het hebben van overzicht? Plaats deze dan zo hoog mogelijk. Wilt u vooral personen identificeren, plaats de camera’s dan ter hoogte van de gemiddelde persoon. Is er vrijwel geen verlichting rondom uw huis in Oegstgeest? Kies dan een beveiligingscamera met extra sterk nachtzicht. Is de beveiligingscamera eenvoudig te bereiken? Kies dan een vandaalbestendige versie. Voorkom lichtpunten in beeld en laat de camera vanwege deze reden zo weinig mogelijk horizon zien. Voorkom zoveel mogelijk tegenlicht. Is dit niet mogelijk? Kies in dat geval een beveiligingscamera voorzien van WDR.

Verschillende soorten camera’s

U hebt de keuze uit verschillende soorten camera’s. Allereerst moet u een keuze maken tussen een analoge of IP bewakingscamera. Een IP bewakingscamera geeft digitaal beeld. Deze heeft geen directe aansluiting met een PC nodig en kan overal in een netwerk worden geplaatst. Een analoge camera kan ook het beeld digitaliseren maar het moet daardoor eerst worden geconverteerd naar een analoog signaal. Deze bewakingscamera heeft geen ingebouwde webserver. Kort gezegd is een IP bewakingscamera eenvoudig te installeren door een beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest, altijd uit te breiden en deze geeft bovendien betere kwaliteit. Analoog is betaalbaarder, efficiënter en betrouwbaar. Vroeger waren de meeste camera’s analoog maar tegenwoordig is IP steeds populairder. U kunt daarnaast kiezen tussen verschillende modellen.

camerabewaking Oegstgeest
 • Een dome camera zit in een glazen bol, het glas is veelal geblindeerd. Dankzij de glazen bol is de bewakingscamera moeilijk te saboteren en daardoor vandaalproof. Men kan bovendien niet zien welke kant de beveiligingscamera filmt. Het is wel belangrijk om de kap altijd schoon te houden.
 • Een mini bewakingscamera is klein en daardoor ideaal als u onopvallend wilt filmen. Deze wordt dan ook wel eens binnenshuis gebruikt. De lens is ongeveer 1 mm, maar toch geeft een mini beveiligingscamera een scherp beeld.
 • De bullet camera is een stuk groter dan de dome en mini bewakingscamera. Dit resulteert direct in een preventieve werking. De lens en andere onderdelen zoals de beeldchip bevinden zich in een gegoten, waterdichte behuizing. Er is veel ruimte voor infrarood verlichting en een lens, waardoor deze goed in het donker filmt en u een ruime keuze in lenzen hebt. Een bullet bewakingscamera wordt gemonteerd met behulp van een beugel welke u in verscheidene posities kunt monteren. Met geweld is het eventueel denkbaar dat een inbreker de camera verdraait. Plaats deze camerabeveiliging daarom minstens op 2,60 meter hoog.
 • Een bestuurbare bewakingscamera richt zich niet op één punt maar kan naar verscheidene kanten filmen. U bestuurt deze met behulp van een afstandsbediening. De camerabeveiliging kan 360 graden draaien en tot zo’n 10 keer inzoomen. Het apparaat past zich automatisch aan het licht aan en stelt zich ook automatisch scherp.
 • Wilt u op een voordelige manier inbrekers afschrikken? Plaats dan een dummy bewakingscamera. Dit is een betaalbare, neppe camera welke ongenode gasten zal afschrikken.

Brandbeveiliging

Het is belangrijk om bij een brand snel te handelen. Een klein vonkje kan in korte tijd al voor een grote brand zorgen. Dit brengt mensen in gevaar en zorgt veelal voor een grote materiële schade. Het is daarom belangrijk om een beginnende brand spoedig te ontdekken en vervolgens te stoppen. Investeren in de brandbeveiliging is daarom geen slecht idee. Dankzij brandbeveiliging bent u snel gewaarschuwd. U hebt bovendien meerdere opties om de beveiliging tegen brand in uw pand in Oegstgeest op te schroeven.

brandbeveiliging installeren Oegstgeest
Offertes aanvragen

Brandblusser

Het is bovendien verstandig om uw pand in Oegstgeest te voorzien van brandblussers ten behoeve van de brandveiligheid. Er bestaan een aantal soorten brandblussers. De poederblusser is het meest voordelig. U kunt deze gebruiken bij verschillende soorten branden, zoals elektriciteits- of gasbranden. Een nadeel is echter dat het poeder in sommige gevallen schadelijk is voor elektrische apparaten. Daarnaast staat uw hele kamer blank van de poeder als u de poederblusser binnenshuis hebt gebruikt. Dit geeft een hoop troep. De uitgang en de brand zijn bovendien minder zichtbaar. De sproeischuimblusser is het meest populair. Deze is met een schuimvormend middel en water gevuld. Als u hiermee spuit dan neemt u zuurstof weg en zorgt u tegelijkertijd voor afkoeling. U kunt gericht op de brand sproeien waardoor geen troep en vrijwel geen andere schade ontstaat. u hoeft bovendien niet bang te zijn voor schade aan elektrische apparaten. De CO2-blusser staat ook wel bekend als de koolzuursneeuwblusser. Ook deze kunt u zonder gevaar bij elektrische apparaten gebruiken. Er ontstaat bovendien minder troep dan bij eerdergenoemde blussers. Gebruik een CO2-blusser echter nooit op personen. De stof is zo koud dat er brandwonden kunnen ontstaan.

Rookmelder

Allereerst is op het gebied van brandveiligheid uiteraard een rookmelder onmisbaar. Deze waarschuwt u met behulp van een luid alarm op het moment dat er brand is. Op plekken waar u veel last hebt van damp, zoals in de keuken of de badkamer, kunt u een warmtemelder plaatsen in verband met de brandveiligheid. Wist u dat meer dan een derde van alle branden ’s nachts ontstaan? Dit is erg gevaarlijk omdat u tijdens uw slaap niets ruikt. Het plaatsen van een rookmelder met alarm is daarom cruciaal. Voor een goede brandbeveiliging plaatst u op elke verdieping in ieder geval één rookmelder. Test regelmatig of de rookmelder nog werkt en vervang tijdig de batterijen. Warmte stijgt op, u kunt een rookmelder daarom het beste tegen het plafond plaatsen. Plaats deze echter niet in een hoek maar circa 50 cm van de muur. De hoeken worden namelijk pas als laatste met rook gevuld waardoor u later wordt gewaarschuwd. Benieuwd naar de prijzen van brandbeveiliging? Vraag vrijblijvend offertes aan, snel geregeld!

Sprinklers

Een sprinklerinstallatie wordt vaak als brandbeveiliging toegepast in bedrijfspanden. Een sprinklerinstallatie bestaat uit verschillende sproeiers welke tegen het plafond hangen. Als er rook in de ruimte is dan merken de sprinklers dit direct, waarna ze beginnen met blussen. Een sprinklerinstallatie kan erg gericht blussen waardoor zowel de brand- als de waterschade beperkt blijven.

Branddeken

Een kleine keukenbrand kan zomaar ontstaan. Als u in de buurt bent dan kunt u een grotere brand voorkomen door een branddeken over de vlammen te leggen. Het is daarom verstandig om altijd een branddeken in de buurt van uw keuken te hebben ten behoeve van de brandbeveiliging. Gaat u een branddeken gebruiken? Wikkel dan altijd uw handen in de deken om brandwonden te voorkomen. Laat een branddeken altijd minstens een half uur liggen. Als er eerder zuurstof bij komt dan is het mogelijk dat de brand opnieuw begint. U kunt een branddeken tevens gebruiken op personen of bijvoorbeeld bij een barbecue.

Prijzen brand- en inbraakbeveiliging

U begrijpt dat de beveiliging van uw pand in Oegstgeest ontzettend belangrijk is. U kunt op verscheidene manieren investeren in de brand- en inbraakbeveiliging van uw pand. Het is vanzelfsprekend dat u benieuwd bent naar de kosten. De prijzen van brandveiligheid hangen af van verscheidene factoren, waaronder vooral uw eigen wensen en voorkeuren.

Brandbeveiliging prijzen

Op het gebied van brandbeveiliging is een rookmelder onmisbaar. Deze kost circa €40,- tot €70,-. Bent u gewaarschuwd na een alarm en wilt u de brand blussen? U kunt een aantal attributen voor de huisbeveiliging aanschaffen. Een brandblusser kost bijvoorbeeld €25,- tot €100,- en een blusdeken circa €15,- tot €100,-. Wilt u ook in uw bedrijfspand beveiliging tegen brand? Het aanbrengen van een sprinklerinstallatie kost zo’n €25,- tot €50,- per m².

En de prijzen van inbraakbeveiliging?

Ook de kosten van inbraakbeveiliging hangen af van uw eigen wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een enkele beveiligingscamera te plaatsen maar ook een compleet camerasysteem is een optie. Bij een beveiligingscamera hebt u bovendien meerdere opties zoals een hogere resolutie of het toevoegen van WDR. De prijzen liggen dan ook tussen de €250,- tot €600,-. Hetzelfde geldt voor een alarmsysteem waarbij u vele opties hebt. De kosten van een alarmsysteem variëren tussen de €750,- tot €1.750,-. Wilt u ten behoeve van de huisbeveiliging ook uw ramen en deuren extra beveiligen? Voor raambeveiliging moet u rekening houden met prijzen tussen de €45,- tot €75,-. De kosten van deurbeveiliging liggen iets hoger. Hierbij zult u tussen de 100,- tot €300,- kwijt zijn. In onderstaande prijstabel vindt u nog een aantal gemiddelde prijzen van een aantal soorten beveiliging.

Type brand- of inbraakbeveiliging Gemiddelde prijzen*
Buitenverlichting Vanaf €55,-
Hang- en sluitwerk voor ramen €45,- tot €75,-
Hang- en sluitwerk voor deuren 100,- tot €300,-
Beveiligingscamera(‘s) €250,- tot €600,-
Alarmsysteem €750,- tot €1.750,-
CO / rookmelder €40,- tot €70,-
Blusdeken €15,- tot €100,-
Brandblusser €40,- tot €100,-
Vluchtladder €40,- tot €100,-
Sprinklerinstallatie €25,- tot €50,- per m2

(*) – Let op, dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en exclusief montagekosten. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

De inbraak- en brandveiligheid van uw pand verbeteren?

Via ons netwerk komt u vrijblijvend in contact met ervaren beveiligingsbedrijven!

Offertes aanvragen

Erkend beveiligingsbedrijf

Wilt u de beveiliging van uw woning verbeteren en bent u op zoek naar een erkend beveiligingsbedrijf in Oegstgeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een netwerk van meerdere beveiligingsbedrijven verspreid over heel Nederland. Wij controleren een bedrijf altijd op prijzen, aanbod en uiteraard ook op kwaliteit wanneer deze zich bij ons netwerk wil aansluiten. Zo moet elke medewerker van het bedrijf bijvoorbeeld in het bezit zijn van de juiste diploma’s en een aantal jaren ervaring. Zo weten wij zeker dat u bij ons kwaliteit kunt verwachten. We vinden het namelijk erg belangrijk dat u tevreden bent. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Zelf het aanbod en de prijzen van een aantal bedrijven op het gebied van beveiliging met elkaar vergelijken? Vul dan vandaag nog het contactformulier zodat we u een aantal offertes toe kunnen sturen.

draadloos alarmsysteem Oegstgeest

Bedraad of draadloos systeem?

Wilt u vanwege de huisbeveiliging uw woning in Oegstgeest voorzien van een alarmsysteem? Dan kunt u kiezen tussen een bedraad of draadloos systeem. Wat de beste keuze voor u is hangt af van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de installatiekosten. Draadloze alarmsystemen zijn eenvoudig en snel geplaatst in elke woning. Een bedraad alarmsysteem moet worden aangesloten op kabels. Liggen deze al in uw woning? Dan is het installeren voor een beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest redelijk eenvoudig. Als er nog geen kabels liggen dan is er hak- of breekwerk nodig, wat extra kosten met zich meebrengt. Laat de installatie overigens altijd over aan een beveiligingsbedrijf. Zij hebben ervaring en weten waar u de componenten het beste kunt plaatsen. Een voordeel van bedraad is dat u er na de installatie geen omkijken naar hebt. Een draadloze systemen werken op batterijen. Deze zult u dus eens in de zoveel tijd moeten vervangen. Denkt u dat er in de komende jaren wellicht een verhuizing komt? Dan is het verstandig om een draadloos alarmsysteem te kiezen. Deze koppelt het beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest eenvoudig los waarna het binnen no time is geïnstalleerd in uw nieuwe huis.

En hoe zit het met de betrouwbaarheid?

De betrouwbaarheid van de alarminstallatie is natuurlijk het belangrijkste. U wilt voorkomen dat het alarm niet afgaat als het wel had gemoeten. Vroeger konden draadloze apparaten zoals een babyfoon nog wel eens een storing veroorzaken bij een draadloos alarmsysteem. Tegenwoordig is de betrouwbaarheid gelukkig al een stuk verbeterd, onder andere door het gebruik van specifieke frequenties. Een bedraad systeem blijft echter betrouwbaarder omdat deze via kabels is aangesloten waardoor een interferentie storing niet mogelijk is. Dit is te vergelijken met internet via een kabel of wifi. Wifi werkt vrijwel altijd erg goed maar het blijft toch iets storingsgevoeliger. Daarnaast zit er een groot verschil tussen de afstand waarbij bepaalde componenten werken. Gemiddeld werken draadloze onderdelen prima tot zo’n 100 meter. Bekabelde componenten doen het daarentegen goed tot een afstand van zo’n 500 meter. Draadloos is als huisbeveiliging dus prima, maar in een groot bedrijfspand is een bedraad alarmsysteem waarschijnlijk de beste keuze. Benieuwd naar de prijs het installeren of wil u graag weten wat voor uw pand de beste oplossing is? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan van beveiligingsbedrijven uit ons netwerk.

Video: Inbraakbeveiliging – Advies (Consumentenbond)

Raambeveiliging: veilig hang- en sluitwerk

Dieven zijn slim en kunnen makkelijk via een raam naar binnen komen. Het is daarom belangrijk om te investeren in raambeveiliging. Op het gebied van raambeveiliging hebt u verschillende opties. Het raamboompje is erg bekend, de meeste ramen zijn dan ook voorzien van deze manier van raambeveiliging. Een raamboompje is een hendel waarmee u het raam op slot doet. Het ontwrichten van ramen is erg lastig als u afsluitbare raamboompjes gebruikt.

Hebt u kiepramen?

Dan is de kans groot dat deze combi-uitzetters hebben. Met een combi-uitzetter is het mogelijk om uw raam een klein stukje open te doen. Is het raam dicht en de combi-uitzetter op slot? Dan is het raam openen niet mogelijk. De opleggrendel wordt veelal gebruikt als bijzetslot. Deze sluit uw raam maar aan één kant. Door een opslaggrendel toe te voegen is het erg lastig om via het raam binnen te komen. Een dievenklauw voorkomt dat naar buiten draaiende ramen opengemaakt kunnen worden, als u bijvoorbeeld de scharnierpennen verwijdert.

Dievenklauwen

Voor optimale huisbeveiliging is het verstandig om één dievenklauw per scharnier te plaatsen. Zijn de scharnieren aan vervanging toe of laat u een nieuw raam plaatsen? Dan kunt u veiligheidsscharnieren gebruiken. Dit zijn scharnieren met dievenklauwen erin. Voor de beste huisbeveiliging is het verstandig om twee scharnieren in ramen en drie scharnieren in deuren plaatsen.

Deurbeveiliging: betrouwbaar hang- en sluitwerk

Met alleen raambeveiliging bent u er nog niet, ook deurbeveiliging is onmisbaar. Dankzij deurbeveiliging voorkomt u dat dieven via uw voor-, garage-, balkon- of achterdeur binnen komen. Ook bij deze manier van huisbeveiliging hebt u verschillende opties. Dieven komen nog wel eens binnen door de cilinder of het insteekslot te saboteren. Veiligheidsbeslag beschermt deze onderdelen. Een groot voordeel van veiligheidsbeslag is dat er aan de buitenkant geen schroeven zitten. Een inbreker kan het veiligheidsbeslag dus niet zomaar los schroeven. Het veiligheidsbeslag is bovendien erg dik, de cilinder steekt niet uit waardoor inbrekers deze niet makkelijk en snel kunnen afbreken.

Wilt u het veiligheidsbeslag uitbreiden?

Veiligheidsbeslag kunt u eventueel nog aanvullen met behulp van een insteekslot. Deze zit in de deur verzonken waardoor inbrekers er niet gauw bij kunnen. De meerpuntssluiting is ideaal omdat u met deze deurbeveiliging in één keer de deur op verschillende plekken op slot doet. De meerpuntssluiting bevindt zich in de deur, u ziet aan de buitenkant dus alleen het sleutelgat. Een meerpuntssluiting heeft veelal 3 puntsluitingen maar 4 of 5 puntsluitingen is tevens een mogelijkheid. Als hoofdslot kunt u kiezen voor een oplegslot. Dit slot bevindt zich aan de binnenkant van uw deur en is ook van binnen met een trekker te bedienen. Wilt u een oplegslot laten plaatsen? Kies dan één met het SKG keurmerk, de meeste oplegsloten hebben dit keurmerk namelijk niet. Zit er glas in uw deur? Kies in dat geval een oplegslot met een sleutel in plaats van een draaiknop omdat een draaiknop erg inbraakgevoelig is. Haal bovendien altijd de sleutel uit het slot nadat u de deur op slot hebt gedaan.

huis beveiligen Oegstgeest
Offertes aanvragen

Keurmerken voor inbraakbeveiliging

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk wat aangeeft of een woning in Oegstgeest voldoet aan verscheidene eisen op het gebied van sociale veiligheid en inbraakpreventie. Deze bepaalde eisen resulteren in een langere inbreektijd. Een inbreker zal daarom een woning voorzien van het Politiekeurmerk eerder overslaan. Wilt u weten of uw huis aan de eisen voldoet? Dan komt een erkende PKVW expert bij u langs. Deze controleert de gehele beveiliging van uw huis, inclusief de brandveiligheid en de verlichting om uw huis. Met het PKVW daalt de kans op een geslaagde inbraak met 90%. Daarnaast krijgt u mij meerdere verzekeraars korting op de inboedelverzekering. Daarnaast is er het SKG certificaat. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Het is belangrijk om op dit keurmerk te letten als u hang- en sluitwerk gaat uitzoeken. Voldoet hang- en sluitwerk aan de Nederlandse norm voor duurzaamheid en sterkte? Dan krijgt deze het SKG certificaat en wordt het hang- en sluitwerk voorzien van het SKG huisje met daarin een aantal sterren. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid weer. Hoe meer sterren, hoe hoger de inbraakwerendheid van het product. Producten met 1 ster zijn standaard inbraakwerend, 2 sterren geven aan dat het zwaar inbraakwerend is en producten met 3 sterren zijn extra zwaar inbraakwerend.

Inbraakbeveiliging tips

Hoewel een inbraak nooit helemaal te voorkomen is zijn er toch een aantal dingen die u kunt doen om de kans op een inbraak te verkleinen. Draai altijd de voordeur op slot, trek deze niet zomaar dicht. Zet geen trap of container naast de garage waardoor het makkelijk is om de bovenverdieping te bereiken. Leg geen sleutel onder de bloempot, want ook inbrekers weten deze plek te vinden. Doe bovendien nooit een label met uw adres aan uw sleutelbos. Zit er een raam in uw deur? Laat dan geen sleutel in het slot zitten. Inbrekers slaan eenvoudig het glas kapot waarna ze zo uw deur opendraaien.

Gaat u op vakantie? Wees dan extra voorzichtig!

Tijdens uw afwezigheid is uw woning natuurlijk extra gevoelig voor een inbraak. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat uw woning er bewoond uitziet. Dit doet u bijvoorbeeld door in te stellen dat een aantal lampen op verschillende tijden aan gaan. Vergeet hierbij ook zeker niet de bovenverdieping. Laat eventueel koffiekopjes en een krant op tafel staan zodat het lijkt alsof u gewoon thuis bent. Laat de buren de brievenbus legen en vraag of ze een oogje in het zeil houden. Zet bovendien op Facebook of Twitter nooit dat u op vakantie bent. Zeker weten dat u goed beveiligd bent? Laat een alarminstallatie installeren!

Beveiliging met domotica

Een ander woord voor domotica is huisautomatisering. Domotica is bedoeld om uw dagelijkse leven een stuk makkelijker te maken. Het integreert namelijk meerdere technologieën met elkaar waardoor deze niet meer los van elkaar staan maar met elkaar verbonden zijn. Het is een mogelijkheid om domotica met beveiliging te combineren. U hebt hierbij de keuze uit vele verschillende toepassingen. Hebt u bijvoorbeeld wel eens een tijdschakelaar ingesteld als u op vakantie ging? De lamp naast de tv ging dan elke avond rond 20.00 uur aan. Beveiliging gaat met domotica net een stapje verder. Hierbij is het mogelijk om meerdere lampen op verschillende tijden aan en uit te laten doen. Hetzelfde geldt voor de gordijnen. Hebt u deze aangesloten op het domotica systeem? Dan kunt u instellen dat deze op verschillende dagen op andere tijden open en dicht gaan. De opties zijn eindeloos op het gebied van beveiliging en domotica!
domotica beveiliging

Regelgeving

Er is een specifieke wetgeving van toepassing op de particuliere veiligheidsbranche. Deze wetgeving staat bekend als de Wetgeving Particuliere Beveiliging en stelt eisen aan opleidingen in de veiligheidsbranche, beveiligingsbedrijven en regelt onder andere toezicht door de politie. Hiernaast geldt er nog onderliggende regelgeving. Eén daarvan is de WPBR, oftewel de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus. De regelgeving bestaat al sinds 1999. Deze regelgeving heeft betrekking tot, zoals de naam al zegt, recherche bureaus en beveiligingsorganisaties. Er staan onder andere eisen in op het gebied van vergunningsverstrekking evenals eisen voor het installeren van alarminstallaties door een beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest. Twijfelt u welke manier van beveiliging het beste is voor u? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoogwaardige beveiliging

U begrijpt dat de beveiliging van uw pand in Oegstgeest erg belangrijk is. U hebt echter verschillende opties, het is daarom verstandig om u zich hierover goed te informeren. Bij het uitzoeken van beveiliging is het belangrijk om te kijken naar uw eigen situatie. Een groot bedrijf zal bijvoorbeeld niet investeren in dezelfde beveiliging als een tussenwoning. Als u in een tussenwoning woont en een klein budget hebt dan is het een goed idee om in ieder geval buitenverlichting en een goede raam- en deurbeveiliging te plaatsen, voorzien van het Stichting Kwaliteit Gevelbouw keurmerk. Hebt u een grotere woning met een groter erf? Dan kunt u de beveiliging uitbreiden met bijvoorbeeld een alarmsysteem. Bij een bedrijfspand is zowel raam- en deurbeveiliging als een goede alarminstallatie vereist. Voor hoogwaardige beveiliging is het bovendien verstandig om meerdere bewakingscamera’s toe te voegen.

Subsidie voor inbraakbeveiliging?

Het is altijd fijn als u ergens op kunt besparen. Het is dan ook verstandig om te controleren of er subsidies gelden als u in uw woning gaat investeren. Zo ook op het gebied van inbraakbeveiliging. Een aantal gemeentes in Nederland geven namelijk subsidie op inbraakbeveiliging. Ze willen woninginbraken zoveel mogelijk voorkomen. Om mensen te stimuleren om in inbraakpreventiemiddelen ten behoeve van de beveiliging te investeren geven sommige gemeentes subsidie. Deze subsidie is bedoeld om uw huis te beveiligen volgens het Politiekeurmerk. Hoe hoog de subsidie is en aan welke voorwaarden u moet doen verschilt per gemeente. Het is dan ook verstandig om hierover contact op te nemen met het gemeenteloket.

Besparen? Inbraakbeveiliging offertes!

Wilt u zich altijd veilig voelen in huis? En wilt u er ook zeker van zijn dat uw spullen veilig zijn als u naar buiten loopt? Dan is het verstandig om zowel inbraakbeveiliging als brandbeveiliging te laten installeren door een beveiligingsbedrijf uit Oegstgeest. Als u complete beveiliging wilt, dan is dit niet altijd goedkoop. Het is bij ons gelukkig mogelijk om te besparen door te vergelijken. Hoe dit werkt? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Ons netwerk bestaat namelijk uit meerdere beveiligingsbedrijven. Er zit dus ook altijd één in Oegstgeest of in de buurt van Oegstgeest. Als u het offerteformulier invult dan ontvangt u max. 5 offertes van een aantal bedrijven. U vergelijkt deze met elkaar en kiest vervolgens zelf wie er bij u langskomt. Of dit nou het bedrijf is met de laagste prijzen of degene die het snelst kan beginnen, aan u de keus!

beveiliging prijzen Oegstgeest

Wij staan voor:

 • 100% klanttevredenheid
 • Ruime ervaring
 • Diverse specialisaties
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Snelle hulp
Offertes aanvragen